کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید اقا حوصله ام سر رفته بود گفتم یه برنامه بزنم کاربردی باشه بعضی ها قبلا ها داخل تلگرام گروه میزدن ولی فقط خودشون ادمین بودن و نمیتونستن کسی رو ادمین کنن و همچنین کسی فوش میداد نمیتونستن پاک کنم و در اخر از اعضا غذر خواهی میکردند اما این برنامه مشکل شما رو حل میکنه با این برنامه میتونید گروه تلگرام خودتون به گروه تلگرام پیشرفته یعنی همون super group تبدیل کنید آموزش کار با برنامه رو در خود برنامه براتون گذاشتم موفق باشید تصاویری از برنامه : دانلود برنامه : http://s6.picofile.com/file/8233212918/super_group.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام من نفهمیدم چی کار میکنه واقعیتش... البته گرافیکش خوبه تقریبا! راستی ... زبانت تو حلقم. D: My Sait؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ Sait اره بعد فهمیدم چی شده بیخیالش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام. آفرین گرافیکش قشنگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ البته این امکان به تلگرام نسخه ی جدید اضاف شده کاشکی زودتر زده بودی اینو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.