کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران اقا بازم مثل همیشه حوصله ام سر رفت یه برنامه مسخره دادم بیرون این برنامه میاد برای شما پسور میسازه همین لینک برنامه در کافه بازار : لطفا همه نظر بدید ممنون میشم https://cafebazaar.ir/app/ramz.saz.ir/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 این جملت منو نابود کرد بنده شایان اباد هستم برنامه نویس رمز ساز نمیگفتی هیچ کی نمیفهمید که کار شماست و اما برنامه موضوع خیلی دقیق نمیدونم ولی برنامه مشابه شما خیلی هست با امکانات بیشتر گرافیک هم خوبه ولی تمام متریال نشده یه چیزی الان طرف رمز ساخت و کپی هم کرد اگر رمز یادش بره کلا غیر قابل دسترسی میشه یه قابلیت ذخیره پسورد داخل برنامه بزار تا این مشکل برطرف بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 این جملت منو نابود کرد نمیگفتی هیچ کی نمیفهمید که کار شماست و اما برنامه موضوع خیلی دقیق نمیدونم ولی برنامه مشابه شما خیلی هست با امکانات بیشتر گرافیک هم خوبه ولی تمام متریال نشده یه چیزی الان طرف رمز ساخت و کپی هم کرد اگر رمز یادش بره کلا غیر قابل دسترسی میشه یه قابلیت ذخیره پسورد داخل برنامه بزار تا این مشکل برطرف بشه درود چشم برادر از لیست علاقه مندی استفاده میکنم شما میدونی کس دیگه ای که داره دانلود میکنه نمیدونه منم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 خوبه آفرین. گاهی وقتا بدرد میخوره.... گرافیکشم قشنگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 درود چشم برادر از لیست علاقه مندی استفاده میکنم شما میدونی کس دیگه ای که داره دانلود میکنه نمیدونه منم سلام برنامه ات رو دیدم جالب بود خوشم اومد البته شما اسم خودت رو تو قسمت توسعه دهنده نوشتی ها! نیاز به نوشتنش هم نبود در کل جالب بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.