mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سلام.هر چی سرچیدم چیزی نیافتم.پس بدانگونه راه حل را طرح تاپیک دانستم.آری من برای استفاده از پوش نتیفیکیشن ناگهان در وقت runبا این ارور بی شاخ و دم رو برو شدم. من از pushe استفاده کرده ام. در ضمن ریسورس ها را هم به پروژه اضافیدم. مشکل چیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ من شک دازم ایراد از پوشه باشه، چون نگاه کنید فقط کامپایل کردن کدهانتون 19 ثانیه طول کشیده، به -نظر من ایراد رو دستگاه شماس، احتمالا فضا برای نصب نداره، رو یکی دیگه تست کن Sent from my GT-I8190 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ من شک دازم ایراد از پوشه باشه، چون نگاه کنید فقط کامپایل کردن کدهانتون 19 ثانیه طول کشیده، به -نظر من ایراد رو دستگاه شماس، احتمالا فضا برای نصب نداره، رو یکی دیگه تست کن Sent from my GT-I8190 فک نکنم.چون وقتی تیک کتابخونه رو برمیدارم.خوب مشه و ران میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سلام اینطوری که زیاد مشخص نیست ، به پشتیبانی خودشون پیام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ وقتی پوش رو بر میدارم(از تو مانیفست و اکتیویتی)باز همین ارور رو میده.اما وقتی تیک لایبرری پوشه رو برمیدارم.مشکل رفع میشه. پس از کتابخونشه. هر کی با پوشه کار کرده.بی زحمت کتابخونه ها با ریسورس هاشو آپ کنه. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ Google play service رو اضافه کردید؟ فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ Google play service رو اضافه کردید؟ فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk اره.هم این و هم رسورس خود پوشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi.m 158
سلام.هر چی سرچیدم چیزی نیافتم.پس بدانگونه راه حل را طرح تاپیک دانستم.آری
من برای استفاده از پوش نتیفیکیشن ناگهان در وقت runبا این ارور بی شاخ و دم رو برو شدم.
من از pushe استفاده کرده ام.
در ضمن ریسورس ها را هم به پروژه اضافیدم.
مشکل چیست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.