qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخوام برای اینکه برنامه سنگین نشه و زودتر مطالب را لود کنه ، بیام بگم که عنوان ها را ده تا ده لود کن . چطور میتوان اینکار را کرد؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ ممنون ولی من از مولتی پنل استفاده نمیکنم. اگه با کد نشونم بدی ممنون میشم پس از چی استفاده میکنی دوست عزیز؟از لیست ویو با لیست ویو دردسرش خیلی زیاده من یه نمونه سورس داشتم امشب میگردم برات آپلود میکنم اگه مشکلت حل نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ نه از اسکرول ویو استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ نه از اسکرول ویو استفاده میکنم یعنی چی ؟ اطلاعاتو با چی نشون میدی یا باید دکمه تعریف کنید یا باید از مولتی پنل استفاده کنید یا باید از لیست ویو استفاده کنید یعنی شما اومدید لیست ویو رو به اسکرول ویو اظافه کردید اگه مثل محصول فروشگاه درست کردید (خوب اون با ملتی پنله و خیلی هم راحته ) الان دستم نمیرسه ولی شب براتون نمونه سورس میفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ ببین این ساب اکتیویتی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("menu") sm.Initialize("sm") lv.Initialize("lv") If FirstTime Then If File.Exists(File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db",File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db",False) cur = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_porsesh_mohem ORDER BY ID LIMIT ?",Array As String(5)) For i = 0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("") sv.Panel.AddView(p1,2%x,size,96%x,90dip) p1.LoadLayout("formonvan") size = size + 95dip Label1.Tag = i Label1.Text = cur.GetString("onvan") Label1.TextColor = Colors.White Label1.TextSize = 17 Next cur.Close sv.Panel.Height = size End If CreatMenu sv.Panel.Height = (cur.RowCount * 95dip) + 2dip sv.Panel.Color = Colors.Transparent End Sub و اینم ساب اسکرول ویو چنج Sub sv_ScrollChanged(Position As Int) Other = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_porsesh_mohem OFFSET LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,5)) If sv.ScrollPosition + sv.Height = sv.Panel.Height Then For i = 0 To Other.RowCount -1 Other.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("") sv.Panel.AddView(p1,2%x,size,96%x,90dip) p1.LoadLayout("formonvan") size = size + 95dip Label1.Tag = i Label1.Text = cur.GetString("onvan") Label1.TextColor = Colors.White Label1.TextSize = 17 Next Other.Close sv.Panel.Height = size DoEvents If IsNumber(TenRecordPlus) = True Then TenRecordPlus = TenRecordPlus + 5 End If End If End Sub ببینید مشکل کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ ببین این ساب اکتیویتی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("menu") sm.Initialize("sm") lv.Initialize("lv") If FirstTime Then If File.Exists(File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db",File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db",False) cur = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_porsesh_mohem ORDER BY ID LIMIT ?",Array As String(5)) For i = 0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("") sv.Panel.AddView(p1,2%x,size,96%x,90dip) p1.LoadLayout("formonvan") size = size + 95dip Label1.Tag = i Label1.Text = cur.GetString("onvan") Label1.TextColor = Colors.White Label1.TextSize = 17 Next cur.Close sv.Panel.Height = size End If CreatMenu sv.Panel.Height = (cur.RowCount * 95dip) + 2dip این قسمت رو پاک کنید sv.Panel.Color = Colors.Transparent End Sub و اینم ساب اسکرول ویو چنج Sub sv_ScrollChanged(Position As Int) Other = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_porsesh_mohem OFFSET LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,5)) If sv.ScrollPosition + sv.Height = sv.Panel.Height Then For i = 0 To Other.RowCount -1 Other.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("") sv.Panel.AddView(p1,2%x,size,96%x,90dip) p1.LoadLayout("formonvan") size = size + 95dip Label1.Tag = i Label1.Text = cur.GetString("onvan") Label1.TextColor = Colors.White Label1.TextSize = 17 Next Other.Close sv.Panel.Height = size DoEvents If IsNumber(TenRecordPlus) = True Then TenRecordPlus = TenRecordPlus + 5 End If End If End Sub ببینید مشکل کجاست؟ اون قسمتی رو که قرمز رنگ کردم پاک کنید ببنید حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ کجا را شما قرمز رنگ کردید ؟! معلوم نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ کجا را شما قرمز رنگ کردید ؟! معلوم نیست شرمنده داش هرکاری میکنم تغییرات رنگ اعمال نمیشه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("menu") sm.Initialize("sm") lv.Initialize("lv") If FirstTime Then If File.Exists(File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db",File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"porsesh_mohem_pasokh_kootah.db",False) cur = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_porsesh_mohem ORDER BY ID LIMIT ?",Array As String(5)) For i = 0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("") sv.Panel.AddView(p1,2%x,size,96%x,90dip) p1.LoadLayout("formonvan") size = size + 95dip Label1.Tag = i Label1.Text = cur.GetString("onvan") Label1.TextColor = Colors.White Label1.TextSize = 17 Next cur.Close sv.Panel.Height = size End If CreatMenu sv.Panel.Color = Colors.Transparent End Sub از این کد استفاده کن خودم پاکش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ خواهش میکنم هیچ تغییری نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ خواهش میکنم هیچ تغییری نکرد دقیقا کجاش مشکل داری برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ عرض کردم فقط پنج تا عنوان اولم را نشون میده ، بقیه عنوان ها را نشون نمیده ، اسکرول هم نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ عرض کردم فقط پنج تا عنوان اولم را نشون میده ، بقیه عنوان ها را نشون نمیده ، اسکرول هم نمیشه اینو یه تست بزنم داش Sub sv_ScrollChanged(Position As Int) Other = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_porsesh_mohem OFFSET LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,5)) If sv.ScrollPosition + sv.Height = sv.Panel.Height Then For i = 0 To Other.RowCount -1 Other.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("") sv.Panel.AddView(p1,2%x,size,96%x,90dip) p1.LoadLayout("formonvan") size = size + 95dip Label1.Tag = i Label1.Text = cur.GetString("onvan") Label1.TextColor = Colors.White Label1.TextSize = 17 Next sv.Panel.Height = size+10%y If IsNumber(TenRecordPlus) = True Then TenRecordPlus = TenRecordPlus + 5 End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ هیچ تفاوتی نکرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ هیچ تفاوتی نکرد. والا من دوتا برنامه همچین با لیمت ساختم که اخ نگفتن دقیقا هم با همین آموزش های فرشگاه پیش رفتم ولی نمیدونم برا تو چرا جواب نمیده من دیگه باید برم بزاز اساتید بیان نظر بدن شاید فرجی شد موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست مشکل من را حل کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست مشکل من را حل کنه؟ کد نوسیه ایراد داره به گمانم . من یه سورس دارم در مورد لیمیت کردن الان آماده میکنم برات میزارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ ببخشید کمی تول کشید اینم سورس امید وارم مشکل شما حل بشه . با این روش راحت میتونید لیمیتو انجام بدید. سوالی چیزی بود در خدمتم. دانلود از سرور PicoFile دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ دوست عزیز ممنونم ولی تو آموزشی که تو فروشگاه گذاشتند از CustomListView استفاده نکرده، سورس شما خیلی پیچیده است ، چیزی متوجه نشدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ از آموزش تصویری این کار در فروشگاه استفاده کنید : http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=9 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سلام 1-باید از لیمیت کردن استفاده کنید که در انجمن واقعا بحث زیادی شده فقط کافیه یه جستجویی بکنید 2-به نظر خودم از لیمیت کردن استفاده کن و انمیشن هم چاشنیش کن هم زیبا میشه هم برنامت روان تر به نظر میاد موفق باشی دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ از آموزش تصویری این کار در فروشگاه استفاده کنید : http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=9 آموزش را خریدم و طبق آن پیش رفتم ولی متاسفانه برای من فقط 5 تا عنوان اولم را نشون میده نه بیش تر چیکار کنم؟ تو آموزش اصلا کامل توضیح داده نشده متاسفانه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان
میخوام برای اینکه برنامه سنگین نشه و زودتر مطالب را لود کنه ، بیام بگم که عنوان ها را ده تا ده لود کن . چطور میتوان اینکار را کرد؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.