qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخوام برای اینکه برنامه سنگین نشه و زودتر مطالب را لود کنه ، بیام بگم که عنوان ها را ده تا ده لود کن . چطور میتوان اینکار را کرد؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ آموزش را خریدم و طبق آن پیش رفتم ولی متاسفانه برای من فقط 5 تا عنوان اولم را نشون میده نه بیش تر چیکار کنم؟ تو آموزش اصلا کامل توضیح داده نشده متاسفانه!! خوب دوسته عزیز ارتفاع اسکرولو تنظیم کن بیا یه متغییر تعریف کن که ارتفاع اسکرول رو بگیره و هر دفعه که یه مطلب جدید اومد ارتفاع تغییر کنه میتونید برید به بخش آموزشهای تصویری و اگه اشتباه نکنم آموزش تصویری مولتی پنل با tagرو ببینید مشکلتو حل شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ خوب دوسته عزیز ارتفاع اسکرولو تنظیم کن بیا یه متغییر تعریف کن که ارتفاع اسکرول رو بگیره و هر دفعه که یه مطلب جدید اومد ارتفاع تغییر کنه میتونید برید به بخش آموزشهای تصویری و اگه اشتباه نکنم آموزش تصویری مولتی پنل با tagرو ببینید مشکلتو حل شه ممنون ولی من از مولتی پنل استفاده نمیکنم. اگه با کد نشونم بدی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان
میخوام برای اینکه برنامه سنگین نشه و زودتر مطالب را لود کنه ، بیام بگم که عنوان ها را ده تا ده لود کن . چطور میتوان اینکار را کرد؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.