mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سلام.سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. خواستم بودنم چطور میشه یه عکس رو بدون ذخیره کردن در حافظه گوشی اشتراک گذاشت. یعنی از کش گوشی استفاده کنه. این کد رو نوشتم اما نشد... راه حل دیگه چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ ممنون.اما کار نکرد چون من عکسای زیادی دارم خوب دوسته عزیز به جایه آدرس عکسی که من نوشتم آدرس عکس خودتو بنویس (اگه از دیتابیس استفاده میکنی که خیلی سادس) شما دقیقا همین کدو میخواستید که من براتون نوشتم به موضوع تایپک خود دقت کنید حالا اگه تو آدرس دهی عکس های زیاد مشکل دارید میتونید یه تایپک دیگه بزنید خودم بهتون جواب میدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ ببخشید.اما کارم گیره.کسی میدونه.بگه.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ ببخشید.اما کارم گیره.کسی میدونه.بگه.ممنون عکس رو میخوای از کجا بگیری تا اشتراک گذاریش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ عکس رو میخوای از کجا بگیری تا اشتراک گذاریش کنید عکسی که گذاشتم نگاه کنید.از پوشه فایل یا همون DirAssestمیگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ عکسی که گذاشتم نگاه کنید.از پوشه فایل یا همون DirAssestمیگیرم Dim share As AriaLib StartActivity(share.SharePic(File.DirAssets,"1.png","اشتراک گذاری عکس")) کتابخونه آریا لب رو تک بزنید یا اگه ندارید برید تو بخش کتابخونه های بیسیک و از اونجا دان کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ Dim share As AriaLib StartActivity(share.SharePic(File.DirAssets,"1.png","اشتراک گذاری عکس")) کتابخونه آریا لب رو تک بزنید یا اگه ندارید برید تو بخش کتابخونه های بیسیک و از اونجا دان کنید موفق باشید ممنون.اما کار نکرد چون من عکسای زیادی دارم من با mess share libereryانجام دادم.اما نمیخوام فایل تو حافظه کپی بشه.همون کد اولی که دادم.البته با تغییرش دادم به File.DirRootExternal یعنی حافظه گوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi.m 158
سلام.سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
خواستم بودنم چطور میشه یه عکس رو بدون ذخیره کردن در حافظه گوشی اشتراک گذاشت.
یعنی از کش گوشی استفاده کنه.
این کد رو نوشتم اما نشد...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.