sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2016 سلام. دوستان چطور میشه یه پلیر داخلی برای برنامه ساخت که فرمت های رایج مثل RTMP , MP3 , OGG,WAV,M3U8 و... رو بخونه؟؟ توی سایت مرجع چندتا کتابخونه بود اما توضیح خاصی نداده بود. در ضمن این موارد فکر کنم کتابخونه کدک نیاز باشه. لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2016 سلام بیشتر از 12 ساعت گذشت. کسی نیست کمک کنه؟ اقای ایزدی .. شاید اصلا توی بیسیک نشه ساخت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2016 پلیر گوشی که فایهای mp3 , ogg , wmv , mid واکثر فرمتهارو میخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2016 پلیر گوشی که فایهای mp3 , ogg , wmv , mid واکثر فرمتهارو میخونه سلام پلیر داخلی یه مقدار فرق داره با خود اجرای آهنگ در برنامه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2016 منم دربدر دنبال پخش ogg هستم اما تا الان ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام.
دوستان چطور میشه یه پلیر داخلی برای برنامه ساخت که فرمت های رایج مثل RTMP , MP3 , OGG,WAV,M3U8 و... رو بخونه؟؟
توی سایت مرجع چندتا کتابخونه بود اما توضیح خاصی نداده بود. در ضمن این موارد فکر کنم کتابخونه کدک نیاز باشه.
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.