sajadakbari 163 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سلام. دوستان چطور میشه یه پلیر داخلی برای برنامه ساخت که فرمت های رایج مثل RTMP , MP3 , OGG,WAV,M3U8 و... رو بخونه؟؟ توی سایت مرجع چندتا کتابخونه بود اما توضیح خاصی نداده بود. در ضمن این موارد فکر کنم کتابخونه کدک نیاز باشه. لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سلام بیشتر از 12 ساعت گذشت. کسی نیست کمک کنه؟ اقای ایزدی .. شاید اصلا توی بیسیک نشه ساخت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ پلیر گوشی که فایهای mp3 , ogg , wmv , mid واکثر فرمتهارو میخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ پلیر گوشی که فایهای mp3 , ogg , wmv , mid واکثر فرمتهارو میخونه سلام پلیر داخلی یه مقدار فرق داره با خود اجرای آهنگ در برنامه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ منم دربدر دنبال پخش ogg هستم اما تا الان ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام.
دوستان چطور میشه یه پلیر داخلی برای برنامه ساخت که فرمت های رایج مثل RTMP , MP3 , OGG,WAV,M3U8 و... رو بخونه؟؟
توی سایت مرجع چندتا کتابخونه بود اما توضیح خاصی نداده بود. در ضمن این موارد فکر کنم کتابخونه کدک نیاز باشه.
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.