rasoul22 40 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ با عرض سلام و خسته نباشید من میخوام یه پوشه در حافظه DirInternal بسازم و فایل هایی که میخوام در اونجا ذخیره کنم اینجوریه دیگه ("fav",File.MakeDir(File.DirInternal خوب حالا یه پوشه ایجاد شد میخوام هر فایلی که ایجاد شد بره توی پوشه fav نه توی پوشه پیش فرض file خود برنامه لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul22 40 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سلام به این صورت File.Copy(File.DirAssets,"file.mp3",File.DirInternal&"/fav","file.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasoul22 40
با عرض سلام و خسته نباشید
من میخوام یه پوشه در حافظه DirInternal بسازم و فایل هایی که میخوام در اونجا ذخیره کنم
اینجوریه دیگه
خوب حالا یه پوشه ایجاد شد
میخوام هر فایلی که ایجاد شد بره توی پوشه fav نه توی پوشه پیش فرض file خود برنامه
لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.