mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ با سلام من یک لیبل دارم که هر خطشو از یم ادیت تکس میگیره به این صورت Label1.text=EditText12.Text&CRLF&EditText44.Text&CRLF&EditText12.Text حالا میخوام مثلا یک خطش راست چین باش یکیش چپ چین.... آیا میش؟ یا مثلا این امکان هست که خط های فارسی راستچین شود و انگلیسی چپ چین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ با سلام من یک لیبل دارم که هر خطشو از یم ادیت تکس میگیره به این صورت Label1.text=EditText12.Text&CRLF&EditText44.Text&CRLF&EditText12.Text حالا میخوام مثلا یک خطش راست چین باش یکیش چپ چین.... آیا میش؟ یا مثلا این امکان هست که خط های فارسی راستچین شود و انگلیسی چپ چین؟ textview اگه gravity نداشته باشه انگلیسی چپ چین میشه و فارسی راست چین ...روی لیبل نمیدونم میشه با نه ,شما no gravity رو امتحان کن شاید جواب داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ از تکس ویو هم میش مث لیبل استفاده کرد ازش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ textview اگه gravity نداشته باشه انگلیسی چپ چین میشه و فارسی راست چین ...روی لیبل نمیدونم میشه با نه ,شما no gravity رو امتحان کن شاید جواب داد بله با no gravity درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام من یک لیبل دارم که هر خطشو از یم ادیت تکس میگیره به این صورت
حالا میخوام مثلا یک خطش راست چین باش یکیش چپ چین....
آیا میش؟
یا مثلا این امکان هست که خط های فارسی راستچین شود و انگلیسی چپ چین؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.