مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز خب توسط این کتابخانه (ViewSetting) میتونید از متد های زیر استفاده کنید : InsertImageIntoEditText MeasureMultilineTextHeight setCursorDrawableColor کار کردن با کتابخانه خیلی ساده است و روش کار از متد ها توی خود کتابخانه توضیح داده شده بر فرض مثال برای عوض کردن رنگ Cursor در EditText : Dim vs As ViewSetting vs.setCursorDrawableColor(EditText1,Colors.Blue) پخش کتابخانه برای اولین بار در سایت های فارسیه + به صورت رایگان موفق و پیروز باشید ViewString.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ تشکر مهدی جان بابت کتابخانه ViewSetting درسته نه ViewString خودت عنوانو درست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ تشکر بابت کتابخانه این 2 پارامتر زیر چه جوریه من نمیوتنم ازش استفاده کنم InsertImageIntoEditText MeasureMultilineTextHeight هر کی بلد بگه ما هم یادبگیریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ خیلی عذرمیخوام اما من کاربرد کتابخونه رو موجه نشدم ! میشه توضیح بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ تشکر بابت کتابخانه این 2 پارامتر زیر چه جوریه من نمیوتنم ازش استفاده کنم InsertImageIntoEditText MeasureMultilineTextHeight هر کی بلد بگه ما هم یادبگیریم خواهش میکنم همه چیز رو خودش توضیح داده که. مثال بعدی برای قرار دادن عکس در EditText : Dim bt As Bitmap bt.Initialize(File.DirAssets,"answercenter-logo.png") vs.InsertImageIntoEditText(bt,EditText2,1) خیلی عذرمیخوام اما من کاربرد کتابخونه رو موجه نشدم ! میشه توضیح بدید؟ خواهش میکنم ببینید از طریق این کتابخونه میتونید رنگ Cursor رو عوض کنید در EditText به هر رنگی که خودتون دوست دارید همچنین میتونید توی EditText در کنار متن عکس قرار بدید و همچنین میتونید ارتفاع متن چند خطی رو به بگیرید مورد اول و دوم از ویژگی های خیلی خوبه این کتابخونه هستند ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.