Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ درود دوستان به یه موضوع جالب بر خوردم به نظرم امکان خیلی خوبی هست و خواستم با شما عزیزان هم به اشتراک بزارم، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. معرفی سرویس مجوز تایید خرید مایکت: صدور مجوز (Licensing) چیست؟ همانطور که میدانید یکی از مشکلاتی که توسعهدهندگان برنامههای غیر رایگان در منتشر کردن برنامه خود با آن مواجه هستند این است که بعضی کاربران برنامهها را بدون اینکه خریداری کنند، استفاده میکنند. مایکت از نسخه ۵.۲.۲ از قابلیت «صدور مجوز» یا “Licensing” پشتیبانی میکند. توسعهدهندگان با استفاده از Licensing میتوانند برنامههای پولی خود را در مایکت قرار دهند و از خریده شدن برنامه خود توسط کاربرانی که از آن استفاده میکنند مطمئن شوند. اطلاعات بیشتر: https://kb.myket.ir/pages/viewpage.action?pageId=1900846&src=contextnavpagetreemode موفق باشید منبع : TG.ME/cafedevelopers لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ جالبه. ایده خوبیه.کاش بازارم چنین امکانی رو پیاده کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ فوق العادس من که دیگه فقط برنامه هامو تو مایکت میزارم با همین امکان خیلی از برنامه نویسا به سمت مایکت میرن به نظرم بتونه جای بازارو بگیره( البته اگ گوگل به همین زودیا تو ایران نمایندگی نزنه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ فوق العادس من که دیگه فقط برنامه هامو تو مایکت میزارم با همین امکان خیلی از برنامه نویسا به سمت مایکت میرن به نظرم بتونه جای بازارو بگیره( البته اگ گوگل به همین زودیا تو ایران نمایندگی نزنه) من خودم شخصا دیگه بیشتر با مایکت کار میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ من خودم شخصا دیگه بیشتر با مایکت کار میکنم جالا فکرشو بکن گوگل نمایندگی بزنه........ دیگه خیلی راحت میشه اپ هارو توش بزاری و فروشت چند برابر میشه و دیگه کسی از بازار و مایکت حرف نمیزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ جالا فکرشو بکن گوگل نمایندگی بزنه........ دیگه خیلی راحت میشه اپ هارو توش بزاری و فروشت چند برابر میشه و دیگه کسی از بازار و مایکت حرف نمیزنه آره والا چقدر حال میده درآمد میلیونی دیگه بازار باید تخته کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ طریقه استقاده از اون دقیقا چجوریه؟ lc.CheckAccess را دقیقا کجا باید بزاریم؟روی دکمه خرید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.