20reza 3 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام من هنگامی که میخوام برنامه رو روی گوشی اجرا کنم این اخطار رو میده ؟ باید چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام من هنگامی که میخوام برنامه رو روی گوشی اجرا کنم این اخطار رو میده ؟ باید چیکار کنم ؟ سلام دوست عزیز imgview رو Initialize کن حتما قبل از این که Initialize کنی ازش استفاده کردی برای همین ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ یعنی چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ یعنی چی؟ یعنی قبل از این که از imgview تو کدهات استفاده کنی بیا Initialize کنimgview رو به این صورت imgview1.Initialize("ImageView") یا اگه از دیزاینر ادش کردی حتما بهش عکس ندادی برو بهش یه عکس بده تا برنامه دیگه ارور نده موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
20reza 3
سلام
من هنگامی که میخوام برنامه رو روی گوشی اجرا کنم این اخطار رو میده ؟ باید چیکار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.