Mohsen27 199 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ سلام بر همه ی دوستان برنامه نویسمانراستش یه سورس داشتم تو سیستم دیدم خوبه گفتم بزارم اینجا تا استفاده بشه.تو این سورس یه چن تا پنل اضافه شده که با لمس به طرف چپ و راست پنل عوض میشه .......موفق باشید SlidingPanels.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ با سلام خدمت اساتید عزیز یک سئوال داشتم چطور میشه حالا به پنل عکس اضافه کرد و بجای صفحه رنگی عکس نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ یک آرایه از نوع Bitmap در Globals تعریف کن. Dim b() As Bitmap این کد رو قبل از حلقه مربوط به پنل بنویس: b = Array As Bitmap(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png"),LoadBitmap(File.DirAssets,"2.png"),LoadBitmap(File.DirAssets,"3.png")) و این کد رو قبل از AddView کردن پنل ها بنویس: panels(i).SetBackgroundImage(b(i)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ یک آرایه از نوع Bitmap در Globals تعریف کن.Dim b() As Bitmap این کد رو قبل از حلقه مربوط به پنل بنویس: b = Array As Bitmap(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png"),LoadBitmap(File.DirAssets,"2.png"),LoadBitmap(File.DirAssets,"3.png")) و این کد رو قبل از AddView کردن پنل ها بنویس: panels(i).SetBackgroundImage(b(i)) حالا اگه بخوایم عکس ها رو از پوشه فراخونی کنیم چی ؟؟ آقا مجید خیلی گلی ................*باکلاس**قلب**همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ حالا اگه بخوایم عکس ها رو از پوشه فراخونی کنیم چی ؟؟ آقا مجید خیلی گلی ................*باکلاس**قلب**همینه* خب به جای File.DirAssets,"1.png" میتونید آدرس اون پوشه و مسیری که میخواهید رو بدید دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ خب به جای File.DirAssets,"1.png" میتونید آدرس اون پوشه و مسیری که میخواهید رو بدید دیگه. دوستان با کد زیر درست شد Dim image1 As ImageView image1.Initialize("image1") panels(i).SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets, i & ".jpg")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان ممنون از آقا محسن و بقیه دوستان بابت این سورس که خیلی دنبالش می گشتم. سوال اینکه اگه بخوایم یه اسکرول ویو داخل این پنلها تعریف کنیم و داخل اون اسکرول ویو، از دیتابیس متن، ترکیب متن و عکس و ... قرار بدیم به چه شکل باید عمل کنیم؟ ممنون از پاسخگوییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ آقای ایزدی! جواب ما رو نمی دید؟؟!!!*اشک کوچک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ عالی بود *خنده**خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستانممنون از آقا محسن و بقیه دوستان بابت این سورس که خیلی دنبالش می گشتم. سوال اینکه اگه بخوایم یه اسکرول ویو داخل این پنلها تعریف کنیم و داخل اون اسکرول ویو، از دیتابیس متن، ترکیب متن و عکس و ... قرار بدیم به چه شکل باید عمل کنیم؟ ممنون از پاسخگوییتون آقا لااقل یک کلمه به من بگید جوابتون نمی تونیم بدیم من تکلیف خودم رو بدونم و هی نیام این صفحه رو رفرش کنم!! همیشه از مهموناتون این شکلی پذیرایی می کنید؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.