سلام دوستان من از کتابخونه ضد هک علیرضا غفاری و درون پرداخت امین شاهدی عزیز استفاده کردم. اما بعد از پرداخت یا موقع انصراف از پرداخت هر کاری میکنم یه تیکه از کد ارور میده.
در حالت دیباگ قسمت If pr.Security = True Then ارور میده . نمیدونم این دوتا کتابخونه باهم نمیخونن یا شاید اون کتابخونه برای درون پرداخت به غیر از کتابخونه امین شاهدی هست. که استفاده شده.
کل کد هم اینه.
Sub Process_Globals
Dim pr As PRBazarInappSecurity
End Sub
Sub Globals
Dim Pardakht As BillingManager_b4a_org
Dim key As String="MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBrwDUfGoFSAPhPDU0INk/hret2h3GNvGLYdGC6ZmN8btEJnrujjGVSDFHERHFHNia8aLImnkjjjhjhhjihfihwiefshfyhfyyryruyu4t+s1noHIDlUVZ8vbbXaOfwod1wUEEFHfGnSdmZYnXcJ5765rMczLmD0pKd93nPmoQ4FrcKenkLyNaT+rrfdddddddsgdrt2TnFOFKpCretV6Bvsf9WmzCgTcCAwEAAQ=="
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("l1")
Pardakht.Initialize("pardakht",key)
pr.Initialize
If File.Exists(File.DirInternal, "l1.txt") Then
Msgbox("سلام. شما قبلا خرید کردید","خرید کردید")
Else
End If
End Sub
Sub Activity_Resume
End Sub
Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
End Sub
Sub button1_Click
Pardakht.RequestPayment("test3","inapp","pardakht1")
End Sub
Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase)
If pr.Security = True Then
If Success=True Then
File.WriteString(File.DirInternal,"yes.txt","")
Msgbox("با تشکر از خرید شما.","خرید انجام شد")
Else
ToastMessageShow("شما از حمایت منصرف شدید. با تشکر از سعی تان برای کمک به ما",False)
End If
Else
Msgbox("متاسفانه شما از نرم افزار هک برای پرداخت استفاده کرده اید. و این پرداخت مورد تایید نمی باشد. لطفا نرم افزار هک را حذف کنید. و پرداخت را دوباره تکرار کنید","تایید نشد")
End If
End Sub
سوال
sajadakbari 163
سلام دوستان من از کتابخونه ضد هک علیرضا غفاری و درون پرداخت امین شاهدی عزیز استفاده کردم. اما بعد از پرداخت یا موقع انصراف از پرداخت هر کاری میکنم یه تیکه از کد ارور میده.
در حالت دیباگ قسمت If pr.Security = True Then ارور میده . نمیدونم این دوتا کتابخونه باهم نمیخونن یا شاید اون کتابخونه برای درون پرداخت به غیر از کتابخونه امین شاهدی هست. که استفاده شده.
کل کد هم اینه.
لطفا کمک کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.