SoRoUsH 300 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه سورس متریال دیالوگ دارم اما اونجایی که ریسورس داده همشو دارم اما این فایل رو نه: #AdditionalRes: C:\additional_res\msdialog\res کسی میتونه آپلود کنه این additional_res\msdialog رو؟! ممنون میشم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ up (دوازده ساعت گذشته!گیر ندید!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ با چه نسخه ای از sdk کامپایل میکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ http://s6.picofile.com/file/8234032768/res.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام! من فایل های شما رو آدرس دهی کردم اما با ارور مواجه میشم! آدرس دهیم: #AdditionalRes: C:\additional_res\msdialog\res ارور: B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error c:\additional_res\msdialog\res\values\styles.xml:3: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.Dialog.Alert'. c:\additional_res\msdialog\res\values-v11\styles.xml:4: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.Dialog.Alert'. c:\additional_res\msdialog\res\values-v21\styles.xml:4: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.Dialog.Alert'. c:\additional_res\msdialog\res\values\styles.xml:15: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Dialog.Alert'. c:\additional_res\msdialog\res\values-v11\styles.xml:22: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Dialog.Alert'. c:\additional_res\msdialog\res\values-v21\styles.xml:16: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Dialog.Alert'. عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ دوستان کسی بلد نبود؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان من یه سورس متریال دیالوگ دارم اما اونجایی که ریسورس داده همشو دارم اما این فایل رو نه:
کسی میتونه آپلود کنه این
رو؟! ممنون میشم!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.