alijon2690 5 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال دارم یه سورس می خوام که وقتی طرف روی باتن زد یه قسمت باز بشه که بتونه عکس مورد نظرش رو توی گالری انتخاب کنه بعد که انتخاب کرد کراپ رو نشون بده بعدش توی یک پنل نشون بده اگه هست بدین یا بگین چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ دوست عزیز عنوان تاپیک اصلا مناسب نیست ، بعد از ۳۵ پست نفهمیدید این نوع نام تاپیک ممنوع هست؟ در مورد سوالتون هم کافیه سرچ کنید به نتیجه میرسید. «انتخاب عکس از گالری» ، «برش عکس» این عنوان ها رو سرچ کنید. از این به بعد هم خواهشا قوانین رو رعایت کنید و قبل از تاپیک زدن سرچ کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3910 0 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام ببخشید یه مشکل دارم کسی بلده حل کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام ببخشید یه مشکل دارم کسی بلده حل کنه دوست عزیز ورودتون رو به انجمن خوش آمد می گم ، خواهشا یک بار قوانین انجمن رو مطالعه کنید تا شمکلی پیش نیاد. مشکلات مربوط به بیسیک 4 اندروید رو در بخش پشتیبانی و پاسخ و گویی به سوالات در تاپیک جدگانه مطرح کنید ، تا 12 ساعت هم برای پاسخگویی صبر کنید و در صورت پاسخ نگرفتن تاپیک رو بالا بیارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alijon2690 5
سلام
دوستان یه سوال دارم یه سورس می خوام که وقتی طرف روی باتن زد
یه قسمت باز بشه که بتونه عکس مورد نظرش رو توی گالری انتخاب کنه
بعد که انتخاب کرد کراپ رو نشون بده
بعدش توی یک پنل نشون بده
اگه هست بدین یا بگین چی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.