salmana 174 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام توی توست مسج اختصاصی موجود در فروشگاه من میخاستم باتن های موجود در توست مسج رو کنترل کنم یعنی هر باتن یه کاری بکنه toast.withButton("Apply","Undo","Dismiss") در بالا سه باتن ایجاد شده Sub toast_ButtonClick(Id As Int,Tag As Object) ToastMessageShow("کلیک شد",True) End Sub با توجه به ساب بالایی ما بیایم رو هر کدوم از اون 3 باتن لمس کنیم یک توست مسج میده ولی من میخام هر باتن یک عملی انجام بده با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ جوابش رو پیدا کردم باید کنار آیدی ها منفی بزارم حالا دلیلش چیه نمیدونم If Id = -1 Then Msgbox("یک","") else If Id = -2 Then Msgbox("دو","") Else Msgbox("سه","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ select id case 1 ... case 2 .... case 3 .... end select سلام از این دستور داخل ساب استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ select id case 1 ... case 2 .... case 3 .... end select سلام از این دستور داخل ساب استفاده کن ممنون عزیز این کارو کرده بودم ولی جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ ممنون عزیز این کارو کرده بودم ولی جواب نمیده ببین id رو از کجا میگیره یعنی مقادریش از چی میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتباه فرستادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ ولله نمیدونم از کجا میگیره id این کل کدهامه کتابخانه هم چون توی سایت فروشیه نمیتونم بزارم Sub Globals Dim toast As ToastMessageShow Dim button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("toast") toast.Initialize("toast") End Sub Sub Button1_Click toast.create("www.Basic4Android.org") _ .WithTitle("انجمن برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایران") _ .withTextColor(Colors.red) _ .withTextSize(toast.TextSize.VERY_LARGE) _ .withTextStyle(toast.Typeface.BOLD_ITALIC) _ .withTextShadow(10,1,1,Colors.Yellow) _ .withTitleColor(Colors.Green) _ .withGravity(toast.Gravity.TOAST_CENTER_BOTTOM) _ .withAnimation(toast.Animation.POPUP) _ .withButtonTextSize(toast.TextSize.MEDIUM) _ .withButton("Apply","Undo","Dismiss") _ .withImageButton(LoadBitmap(File.DirAssets,"ok.png"),toast.IconPosition.LEFT, _ LoadBitmap(File.DirAssets,"icon_dark_undo.png"),toast.IconPosition.LEFT, _ LoadBitmap(File.DirAssets,"cancel.png"),toast.IconPosition.LEFT) _ .withButtonStyle("button_selector") _ .withDither(True) _ .withCornerRadius(10) _ .withDividerPadding(5) _ .withDividerHeight(1) _ .withDividerColor("#FFFFFF00") _ .withDividerToTitle(True) _ .withStroke(2,"#FF0000FF") _ .withBackGroundColor("#246688FF").Show End Sub Sub toast_ButtonClick(Id As Int,Tag As Object) Select ID Case 1 ToastMessageShow("یک",True) Case 2 ToastMessageShow("2",True) Case 3 ToastMessageShow("3",True) End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اگر کسی میدونه زحمتی بکشه برام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ داداش آخرین نسخه ی کتابخونش خودم دارم وازش استفاده میکنم . https://www.b4x.com/android/forum/threads/toastmessageshow-v2-10.38759/ دقیقاً شما برای چی می خوای با کلیک توست کار کنید چون اون دیگه توست نیست شما برای چه کاری می خواین استفاده کنید تا راهنمایی تون کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ داداش آخرین نسخه ی کتابخونش خودم دارم وازش استفاده میکنم . https://www.b4x.com/android/forum/threads/toastmessageshow-v2-10.38759/ دقیقاً شما برای چی می خوای با کلیک توست کار کنید چون اون دیگه توست نیست شما برای چه کاری می خواین استفاده کنید تا راهنمایی تون کنم . من میخام وقتی کسی تماسی بگیره یه کادر بیاد و دو تا باتن داشته باشه و توی سرویس هم که نمیشه پنل تعریف کرد ولی توست میشه تعریف کرد و حالا توست مسج اختصاصی که دارای دو باتن هست که باب دل من هست . ولی من میخام که روی هر کدوم از باتنها کلیک شد یک پیغامی بده که با دستور سلکت آیدی هیچ اتفاقی نمیافته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
salmana 174
سلام
توی توست مسج اختصاصی موجود در فروشگاه من میخاستم باتن های موجود در توست مسج رو کنترل کنم یعنی هر باتن یه کاری بکنه
در بالا سه باتن ایجاد شده
با توجه به ساب بالایی ما بیایم رو هر کدوم از اون 3 باتن لمس کنیم یک توست مسج میده ولی من میخام هر باتن یک عملی انجام بده
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.