mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام من یک نرم افزار دارم درست می کنم وقتی تست کردم در گوشیم جای باتن ها خوب بود ولی در یک گوشی دیگر تست کردن جای باتن ها عوض شده بود چه کار کنم؟ فورییییییییییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام . تو منو روی گزینه designer کلیک کن بعد open designer رو بزن .وارد دیزاینر میشی. اونجا ویو ها (مثلا باتن و لیبل و ... ) رو اضافه کن بعد تو قسمت script به این ویوها مشخصات بده . یه عکس پیوست کردم ببین.هرجا رو متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدیم پ .ن : تو اون کدهایی که نوشتم تو خط دوم به جای x از y استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ ازدیزاینر به باتون هات ادرس بده خیلی خیلی زیاد بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ میشه لینک رو بدید یا توضیح تا خالا چیزی پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ کسی جواب گو نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ کسی جواب گو نیست؟ ببین دوست من شما اگه باتن هاتون رو داخل دیزاینر تعریف کردی باید از همونجا قسمت script designer اندازه هاش و محل قرار گیری شو درست کنی اما اگه باتن هاتو با کد تعریف کردی باید در توی activity create مرتبشون کنی بازم اگه متوجه نشدی کد هاتو قرار بده تا بتونیم بیشتر کمکت کنیم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ این تاپیک رو لطفا ببینید http://answercenter.ir/topic/5238-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-layout-%D9%88-activity/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
من یک نرم افزار دارم درست می کنم وقتی تست کردم در گوشیم جای باتن ها خوب بود ولی در یک گوشی دیگر تست کردن جای باتن ها عوض شده بود چه کار کنم؟
فورییییییییییییییی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.