Mr.NT 0 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ با درود بسیار سایت بسیار خوبی دارید ،از خیلی از مطالبتون استفاده کردم.جای تشکر فراوان داره. اساتید محترم نیاز به اسکریپت یا کتابخانه( نحوه کار کردن با اون کتابخانه ) دارم که بتونم فقط نام و شماره همراه رو در کانتکتی که به gmail متصل شده رو ذخیره کنم البته در b4a یا اندروید استادیو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.NT 0 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ کسی نیست راهنماییم کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ درود و خوش آمد بهتون میگم اصلا متوجه سوال شما نشدم لطف میکنید بیشتر و واضح تر توضیح بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ فکر نکنم با بسیک بشه اگر هم بشه باید دسترسی روت رو بدی بهش و دایرکتوری فایل Account.db رو بدی بهش تا کپیش کنه و ازش کوئری بگیره و اونایی که جلوی اسمشون @gmail.com داره رو هیتلر کنه برات ولی با جاوا یا همون اندروید استادیو باید راحت تر باشه کار نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ در بیسیک یکی از دوستان این کارو کرده بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr.NT 0
با درود بسیار
سایت بسیار خوبی دارید ،از خیلی از مطالبتون استفاده کردم.جای تشکر فراوان داره.
اساتید محترم
نیاز به اسکریپت یا کتابخانه( نحوه کار کردن با اون کتابخانه ) دارم که بتونم فقط نام و شماره همراه رو در کانتکتی که به gmail متصل شده رو ذخیره کنم
البته در b4a یا اندروید استادیو
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.