afraz aa 478 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه یه ویوای مثل باتن یا امیج ویو تو دیزاینر گذاشت بعد بیایم تو کدونیسی یه امیج دیگه تعیریف کنیم و بعد بهش نصبت بدیم یعنی هر کدی که برای ایمج که به صورت کدنویسی تعریف کردیم بنویسیم برای امیج ویو که تو دیزاینر تعریف کردیم اعمال بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه یه ویوای مثل باتن یا امیج ویو تو دیزاینر گذاشت بعد بیایم تو کدونیسی یه امیج دیگه تعیریف کنیم و بعد بهش نصبت بدیم یعنی هر کدی که برای ایمج که به صورت کدنویسی تعریف کردیم بنویسیم برای امیج ویو که تو دیزاینر تعریف کردیم اعمال بشه ممنون از setlayout استفاده کن img.SetLayout(10%x,10%x,50%x,50%y) اینجوری هر ویوویی که تو دزاین طراحی کردی رو میتونی با کد نویسی جاشون رو عوض کنی (کد نویسی تو اکتیویتی اولویتش ار دیزاین بالاتره) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ از setlayout استفاده کن img.SetLayout(10%x,10%x,50%x,50%y) اینجوری هر ویوویی که تو دزاین طراحی کردی رو میتونی با کد نویسی جاشون رو عوض کنی (کد نویسی تو اکتیویتی اولویتش ار دیزاین بالاتره) نه داش منظورم این نبود خودم تست کردم دیدم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه یه ویوای مثل باتن یا امیج ویو تو دیزاینر گذاشت بعد بیایم تو کدونیسی یه امیج دیگه تعیریف کنیم و بعد بهش نصبت بدیم یعنی هر کدی که برای ایمج که به صورت کدنویسی تعریف کردیم بنویسیم برای امیج ویو که تو دیزاینر تعریف کردیم اعمال بشه ممنون یا رومی رومی یا زنگی زنگی (استفاده از 2تاش خودت گیج میشی چی به چیه) اگر کلا اسکریپ دیزاینر استفاده میکنی تو قسمت پرنت یه ویو رو زیر مجموعه یه ویو ببر اگر میخای کلا کدنویسی کنی از کد زیر استفاده کن Activity.AddView(bb,30%X,0,30%X,10%Y) برای اینکه یه ویو با کدنویسی زیر مجموعه اش بشه همین سیستم بنوییس فقط به جای اکتیوتی بزار پنل و به جای bb اسم ویوت بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ یا رومی رومی یا زنگی زنگی (استفاده از 2تاش خودت گیج میشی چی به چیه) اگر کلا اسکریپ دیزاینر استفاده میکنی تو قسمت پرنت یه ویو رو زیر مجموعه یه ویو ببر اگر میخای کلا کدنویسی کنی از کد زیر استفاده کن Activity.AddView(bb,30%X,0,30%X,10%Y) برای اینکه یه ویو با کدنویسی زیر مجموعه اش بشه همین سیستم بنوییس فقط به جای اکتیوتی بزار پنل و به جای bb اسم ویوت بزار دوست عزیز منظورم اصلا این نیست شما الان دارید مباحث ابتدایی رو بهم میگید من بحثم پیچیده تر از ایناست ممنون دوستان بیخیال این تایپک شید من خودم برطرفش کردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz aa 478
سلام دوستان
یه سوال داشتم آیا میشه یه ویوای مثل باتن یا امیج ویو تو دیزاینر گذاشت بعد بیایم تو کدونیسی یه امیج دیگه تعیریف کنیم و بعد بهش نصبت بدیم
یعنی هر کدی که برای ایمج که به صورت کدنویسی تعریف کردیم بنویسیم برای امیج ویو که تو دیزاینر تعریف کردیم اعمال بشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.