ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا سلامو درود به همه خسته نباشید اولین فیلم آموزشی نصب برنامه basic4Android به زبان پارسی با کیفیت بالا ! به زودی کم حجم تر از این در سایت قرار خواهد گرفت برای کسانی که سرعت بالا برای دانلود این فیلم آموزشی را ندارند همچنین از این تاپیک میتوانید نحوه نصب را یاد بگیرید دانلود برنامه برای پخش فایل های SWF : دانلود حجم این برنامه : 8MB لینک دانلود MediaFire زمان فیلم : 13 دقیقه پسورد فایل زیپ : basic4android.org حجم فایل : 26.84MB با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
داریوش 10 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ سلام داش واقعا اموزشت عالیه اومید وارم باز ادامه بدی منتظرم خیلی خب شد سایتو زدین باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سالامو مرسی آرمین جان ولی این ویدۀو با فرمت Swf هست که من نمیتونم با مدیا بلیر یا km.player بازش کنم.البته با گوگل کروم باز میشه ولی بدیش اینه که نمیشه مثلا stop زد یا عقب جلو برد.اگه میشه با یه فرمت دیکه بزار.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سالامو مرسی آرمین جان ولی این ویدۀو با فرمت Swf هست که من نمیتونم با مدیا بلیر یا km.player بازش کنم.البته با گوگل کروم باز میشه ولی بدیش اینه که نمیشه مثلا stop زد یا عقب جلو برد.اگه میشه با یه فرمت دیکه بزار.ممنون چشم چشم البته طول میکشه سرم خیلی شلوغه!!! و فایل خام رو ندارن باید از اول ضبط کنم اما تا ساعتی دیگر لینک پخش فایل swf رو میزارم واسه اینکه بیشتر فیلم های گرفته شده با swf هستش این فایل بدرد میخوره موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ اینم فایل پخش با قابلیت stop و عقب و جلو بردن فیلم لینک دانلود حجم : 8mb موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_red 10 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز نمیدونم جای درستی دارم سوالم رو میپرسم یا نه؟ من میخوام b4a رو از مقدماتی یاد بگیرم آیا کتابی، پی دی افی و یا ... وجود داره که بهم کمک کنه ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidjahanbakhshi 10 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ مرسی از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ariyabakhtiyari 10 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام آقا میشه بگی این فایل ها کجاست ؟ من ندیدم که دانلود کنم . اگه داری لینک دانلودشو بفرس به ایمیلم مرسی منتظرم [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ دوست من لطفا قوانین رو رعایت کنید و هیچگونه اکانت شخصی قرار ندهید و در ضمن لینک های دانلود کاملا سالمند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ببخشید میشه الان من android-4.4.2 این پوشه رو تو کدام از پوشه ها بریزم؟؟ add-ons build-tools platforms platform-tools samples system-image tools تو اموزش امده تو پوشه build-tools ریخته بعد جلوتر اومده یه پوشه دگ میگه بریزین تو این پوشه گیج شدیم بقران لطفا راهنمایی کنید راستی اگه من اسپم جای اشتباهی گزاشتم بلد نیستم تایپیک سوالات و جواب کجاست !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان درست کردم نمیخواد بگین *عصبانی* اصلا اموزش خیلی گیج کننده نمیدونه داره با خودش چیکار میکنه تو فیلم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ببخشید میشه الان من android-4.4.2این پوشه رو تو کدام از پوشه ها بریزم؟؟ add-ons build-tools platforms platform-tools samples system-image tools تو اموزش امده تو پوشه build-tools ریخته بعد جلوتر اومده یه پوشه دگ میگه بریزین تو این پوشه گیج شدیم بقران لطفا راهنمایی کنید راستی اگه من اسپم جای اشتباهی گزاشتم بلد نیستم تایپیک سوالات و جواب کجاست !! build-tools http://answercenter.ir/thread331.html پاسخگویی به سوالات(پشتیبانی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s@m@neeee 10 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من همه چی رو نصب کردم ولی ارور زیز یعنی چی: Compiling code. 0.00 Generating R file. Error Cannot find: C:\Program Files (x86)\Android\android-studio\sdk\platforms\android-20\tools\aapt.exe Please configure paths (Tools - Configure Paths). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s@m@neeee 10 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ کسی نیست ج بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟*گریه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ سلام مشکل از اندروید اس دی کی شماست به مسیر Tools>>canfigure pach برو و فایل android.jar در پوشه ی paltforms دقت داشته باشید که شما اشتباهی به جای android 14 &android17 و .......... android-20 رو انداخته اید اگر نتونستی درست کنی به این تاپیک بروید تاپیک نصب نرم افزار ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ نریمان اینجا نمیشه گفت باید تو فیلم و یا team viewer امتحان کنی ک اوکی شد اموزش متنی یکم گیج کنندس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread4.html http://answercenter.ir/thread331.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ من یه فایل کم دارم میشه بزاریدش E:\Installed\sdk\platforms\android-14\android.jar توی این مسیر پوشه ی Android-14 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز تو سایت همه جیزای که برای برنامه نویسی اندورید لازمه هست یه نگاه دقیقتری بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ من یه فایل کم دارم میشه بزاریدش e:\installed\sdk\platforms\android-14\android.jar توی این مسیر پوشه ی android-14 درود شما مطمئن هستید این فایل رو ندارید؟ اگه فایل های مربوط به نصب و راه اندازی b4a رو از انجمن دانلود کرده باشید این فایل هم باید وجود داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.