AMiR 18 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ درود چطوری ظاهر ادیت تکس رو میشه تغییر داد؟ مثلا این شکلی با عرض پوزش، یه مشکلی همین الان پیش اومده، هر کاری میکنم ارور جدید تر میده!! با کتابخونه HttpUtils2 میخوام یه فایلی رو دانلود کنم، کد نویسی درسته، چند بار چک کردم ولی نمیدونم این ارور واسه چیه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ چرا تاپیک رو به بیراهه میکشید...مدیریت لطفا بررسی کنید من برای ادیت تکس سرچ کردم ولی هیچی مربوط به اون توی این تاپیک نبود فقط الکی خودمو الاف کردم لطفا بررسی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ چرا تاپیک رو به بیراهه میکشید...مدیریت لطفا بررسی کنید من برای ادیت تکس سرچ کردم ولی هیچی مربوط به اون توی این تاپیک نبود فقط الکی خودمو الاف کردم لطفا بررسی کنید ممنون درسته حق باشما بود. پاسخ های اضافه پاک شد. ----------------------------------------- درضمن ظاهر ادیت تکست هم میشه با یک عکس تغییر داد. بزودی آموزشش رو میذارم که تو همه اندروید ها ادیت تکست یه جور نمایش داده یشه. این کاریه که من کرده بودم البته سادش... عکس توی گوشی اندروید 2.3.6 هستش: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ ادیت تکست بالا شکل ظاهریش بخاطر نسخه SDK هستش و عکس خطا هم بیا این کارو بکن حل میشه Project - > Manifest Editor اخرین کد که مربوط به یک تم هستش پاکش کن برنامه رو اجرا کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
درود
چطوری ظاهر ادیت تکس رو میشه تغییر داد؟ مثلا این شکلی
با عرض پوزش، یه مشکلی همین الان پیش اومده، هر کاری میکنم ارور جدید تر میده!!
با کتابخونه HttpUtils2 میخوام یه فایلی رو دانلود کنم، کد نویسی درسته، چند بار چک کردم ولی نمیدونم این ارور واسه چیه
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.