farshid71 3 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میشه به برنامه دستور داد که یه کاری انجام بده بعد از اون بره به یه خطی که من مشخص کردم و بقیه دستورات رو کنسل کنه مثال if a=10 then خط ده دستورات else بعدش بگم برو به خط مثلا ۲۰ End if دوستان فوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ call sub دوتا پارامتر میگیره اولی اسم اکتیویتی که میخوای sub تو اون اکتیویتی رو فراخوانی کنی دومی هم اسم خود sub مثل کد زیر... CallSub(Main,"button1_click") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ شرمنده دوستان اشتباه شد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ سلام از CallSub ها استفاده کن موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ چطور استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshid71 3
سلام دوستان چطور میشه به برنامه دستور داد که یه کاری انجام بده بعد از اون بره به یه خطی که من مشخص کردم و بقیه دستورات رو کنسل کنه
مثال
if a=10 then خط ده
دستورات
else
بعدش بگم برو به خط مثلا ۲۰
End if
دوستان فوریه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.