bewas 10 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 با سلام و خدا قوت من با آندروید استدیو با دو پروژه آموزشی کار کردم و تونستم خروجی بگیرم و نسبتا با محیطش آشنا شدم اما یک پروژه یا سورس تجاری خریدم وقتی در برنامه ایمپورتش می کنم ارور زیر را نمایش میده : Error:failed to find Build Tools revision 22.0.1 <a href="install.build.tools">Install Build Tools 22.0.1 and sync project</a> برای رفع این مشکل چه مواردی را دانلود و به برنامه اضاف کنم؟ با تشکر از راهنمایی تان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2016 سلام اشکال از Sdk هست از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟ Sdk24 اومده اونو دانلود کنید و استفاده کنید حل میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bewas 10
با سلام و خدا قوت
من با آندروید استدیو با دو پروژه آموزشی کار کردم و تونستم خروجی بگیرم و نسبتا با محیطش آشنا شدم
اما یک پروژه یا سورس تجاری خریدم وقتی در برنامه ایمپورتش می کنم ارور زیر را نمایش میده :
برای رفع این مشکل چه مواردی را دانلود و به برنامه اضاف کنم؟
با تشکر از راهنمایی تان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.