alirezn 68 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان موقع باز کردن پروژه این ارور واسم میاد لطفا نگید سرچ کن یا ... ، چون اونا به کارم نیومد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ کسی تا به حال نتونسته این مشکل رو حل کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ فقط برای یکی از پروژه ها همچین خطایی میاد ؟ یا تمامی پروژه ها ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ فقط برای یکی از پروژه ها همچین خطایی میاد ؟ یا تمامی پروژه ها ؟ نه فقط واسه همین یه پروژه خطا میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ از منوی بالایی روی منوی tools برو بعد روی private sign key بزن بعد روی use debug key بزن اخر سر هم ok کن به احتمال قوی درست بشه در غیر اینصورت وقتی روی private sign key زدی مشخصات رو داخل کادر ها وارد کن یک امضا برای پروژت بساز بعد مسیر ذخیره امضا رو داخل پوشه object/res ذخیره کن بعد پروژتو ببند و باز کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ این مشکل رو دیگه نمی تونی رفع کنی باید از اول یه پروژه ی جدا رو شروع کنی من یکبار داشتم کامپایل میگرفتم در حال کامپایل بود که باتری لپتاب تمام شد بعد از روشن کردن دیگه این خطا رو میداد مجبور شدم دیگه از ابتدا شروع کنم .البته من هیچ key برای پروژه نگذاشته بودم. داخل سایت مرجع هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ این مشکل رو دیگه نمی تونی رفع کنی باید از اول یه پروژه ی جدا رو شروع کنی من یکبار داشتم کامپایل میگرفتم در حال کامپایل بود که باتری لپتاب تمام شد بعد از روشن کردن دیگه این خطا رو میداد مجبور شدم دیگه از ابتدا شروع کنم .البته من هیچ key برای پروژه نگذاشته بودم. داخل سایت مرجع هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم. یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟ آخه من دردبه در چیکار کنم دوستان لطفاً کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام دوستان
موقع باز کردن پروژه این ارور واسم میاد
لطفا نگید سرچ کن یا ... ، چون اونا به کارم نیومد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.