Mohammad.1379 12 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یدونه اسکرول ویو افقی دارم همون جور که میدونید یه نوار زیرش هست که زمانی ما چپ و راستش می کنیم این نوار یا خط تکون می خوره من میخوام این خطه نباشه باید چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ یه کد بود برای حذف نوار کناری تو اسکرول ویوی معمولی فک کنم مال اینم جواب بده پیدا کردم حتما جواب میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام این دوتا را تست کن Dim r As Reflector r.Target = ScrollView1 r.RunMethod 2("setVerticalScrollBarEnabled",False, "java.lang.boolean") Dim jo = ScrollView1 As JavaObject jo.RunMethod("setVerticalScrollBarEnabled", Array As Object(False)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ Dim r As Reflector r.Target = LvItems r.RunMethod2("setVerticalScrollBarEnabled",False, "java.lang.boolean") lvitems =name of scroll or list view اینو تست کن برای اسکرول عمودی و لیست ویو جواب میده ببین برای افقی هم جواب میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام این اورو میدهhttp://s6.picofile.com/file/8235092968/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%B0%DB%B1_%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B7_%DB%B3%DB%B0_%DB%B3%DB%B2.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ Dim r As Reflector r.Target = LvItems r.RunMethod2("setVerticalScrollBarEnabled",False, "java.lang.boolean") lvitems =name of scroll or list view اینو تست کن برای اسکرول عمودی و لیست ویو جواب میده ببین برای افقی هم جواب میده لطفا لایبریریشم بفرس ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ بفرما رفلکشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ شرمنده تاپیک میارم بالا اخه خیلی وقت کسی جوابمو نداده کسی بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اون lvitems رو ارور میده حالا اون چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اون lvitems رو ارور میده حالا اون چی؟ اسم لیست ویو یا اسکرول ویو شما است مثلا ListView1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ شرمنده تاپیک میارم بالا اخه خیلی وقت کسی جوابمو نداده کسی بلد نیست؟ داداش بهترین راه اینه کدجاواش پیدا کنی و با Reflection یا javaobject , یا if java کدهاش داخل بیسیک استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ خب حالا داخل برنامه میشم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ خب حالا داخل برنامه میشم ارور میده چه اروری میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ Dim r As Reflector r.Target = LvItems r.RunMethod2("setVerticalScrollBarEnabled",False, "java.lang.boolean") lvitems =name of scroll or list view اینو تست کن برای اسکرول عمودی و لیست ویو جواب میده ببین برای افقی هم جواب میده سلام. همونطور که دوست خوبمون گفتن این برای اسکرول عمودی جواب میده ولی برای اسکرول افقی جواب نمیده . اخه تابع sethorizontalScrollBarEnabled وجود نداره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. همونطور که دوست خوبمون گفتن این برای اسکرول عمودی جواب میده ولی برای اسکرول افقی جواب نمیده . اخه تابع sethorizontalScrollBarEnabled وجود نداره . بله درست میگید . جای verticalscroll با horizontalscroll عوض کنید ببینید جواب نمیده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ خوباین چجوریاست لطفا راهنماییکنید از کجا پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohammad.1379 12
سلام دوستان من یدونه اسکرول ویو افقی دارم همون جور که میدونید یه نوار زیرش هست که زمانی ما چپ و راستش می کنیم این نوار یا خط تکون می خوره من میخوام این خطه نباشه باید چی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.