afshin006 6 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان من میخواهم تاریخ امروز را به دست بیارم که از این کد استفاده می کنم DateTime.Date(DateTime.Now حالا میخوام بگم از این تاریخ مثلا وقتی 10 روز گذشت آلارم بده ،و یه کاری را انجام بده لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afshin006 6 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون از راهنمایی های خوبتان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اینو یه چک بکن نسبتا باید کار کنه مگه اینکه به اضافه 10 روز که میشه، مثلا 9 روز مونده باشه به پایان سال که روش فک کنم خودتم ببین کاری میکنه یا نه Dim zamanNow As Int zamanNow = DateTime.GetDayOfYear zamanNow = zamanNow + 10 If DateTime.GetDayOfYear = zamanNow Then 'do' End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ گمونم کد شما ارور بده آخه شما میگید اگه زمان حال بود که بنظر من جور در نمیاد دوست عزیز شما بیا تاریخ امروز رو در یافت و تو فایل تکست ذخیره کن البته برای بار اول و هربار اجرای برنامه بیاد متن تکست رو با متن جاری مقایسه کنه و اگه ده روز شد برنامه پیغام بده این نمونه کد ک میزارم میاد یه عدد رندوم میگیره و فقط یک بار اجرا میشه و اونو تو فایل تکست ذخیره میکنه و هربار اجرای برنامه اونو میخونه If File.Exists(File.DirInternal,"charge.txt")=False Then Dim a As Int a = Rnd(1111111111,9999999999) File.WriteString(File.DirInternal,"charge.txt",a) Label1.text = a Else Label1.Text=File.ReadString(File.DirInternal ,"charge.txt") End If 90% کارتون حاضره و الباقی رو خودتون زحمت بکشید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز کد زیر را امتحان کنید StartServiceAt(b4android, (DateTime.Now+((Label1.text*86400000))), True) b4android = اسم سرویسی که شما میخواین بعد 10 روز اجرا بشه Label1.text = مقدار این لیبل همان تعداد روز های شماست 86400000 هم مقدار ثانیه هر روزه که لیبیل در مقدار ثانیه ضرب میشه و بعلاوه مقدار الان میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afshin006 6
دوستان من میخواهم تاریخ امروز را به دست بیارم که از این کد استفاده می کنم
DateTime.Date(DateTime.Now
حالا میخوام بگم از این تاریخ مثلا وقتی 10 روز گذشت آلارم بده ،و یه کاری را انجام بده لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.