sajadakbari 163 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. من میخوام وقتی یه پنل با سایز کوچیک توی صفحه ظاهر شد. قسمت پشتش مثل موقع نمایش مسیج dialog کم نور بشه اما دیده بشه. یک راه هست. مثل عکس لایه باز png . اما ساختش خیلی سخته که همه جاش یکسان باشه. از دوستان لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم. اینم یه عکس که راحت منظورمور رسونده باشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ یه پنل بساز بعد ویسیبلشو false کن بعد یک رنگ تیره براش بزار و الفاشو مثلا 180 کن بعد تو کد نویسی موقع لود پنل خودت ،،،،،،،،، ویزیبل این پنل رو هم true کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ممنون از راهنماییت عزیز. اما این آلفا فقط میاد شفافیت رو از بین میبره. اگه الان تست کنید.خودتون متوجه میشید. عنصر هایی مثل مسیج باکس و دایلاگ وقتی میان. پس زمینه نورش کم میشه. و از شفافیتش چیزی کم نمیشه. دوستان اگه راه دیگه ای هم هست لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز یک پنل قرار بدید و الفاش رو کم کنید بعد با انیمیشن لودش کنید اون حالتی که میگید کم کم تاریک میشه رو با Animation Alpha میتونید بهش بدید. توی دیالوگ هم حدودا به همین صورت هست.... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز یک پنل قرار بدید و الفاش رو کم کنید بعد با انیمیشن لودش کنید اون حالتی که میگید کم کم تاریک میشه رو با Animation Alpha میتونید بهش بدید. توی دیالوگ هم حدودا به همین صورت هست.... موفق باشید سلام ممنون که پاسخ دادید . میشه یه مثال برای Animation Alpha بزنید تا الان باهاش کار نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ این ها سایه های 9 پچ هستش توی مسیری که sdk رو نصب کردین. موجوده. روش استفاده ازش هم یه کد جاوا با رفلکشن میتونین عملی کنین. این سایه ها رنگ نیستن ک آلفا رو کم و زیاد کنین فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام.
من میخوام وقتی یه پنل با سایز کوچیک توی صفحه ظاهر شد. قسمت پشتش مثل موقع نمایش مسیج dialog کم نور بشه اما دیده بشه.
یک راه هست. مثل عکس لایه باز png . اما ساختش خیلی سخته که همه جاش یکسان باشه.
از دوستان لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
اینم یه عکس که راحت منظورمور رسونده باشم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.