حمید زارع 331 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بعد از تغییر Api به 23 با این خطا هنگام کامپایل برنامه مواجه میشم لطفاً راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اقا حمید ببیند زیپ الگین باید اینجا کپی کنی sdk/tools اینم تصویرش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ آره تو همه پروژه هل این خطا رو میده البته اینم بگم که با هیتلر شکن وصل شدم و گذاشتم همه پکیجهایی که sdk تیک خورده بود دانلود بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ الان zipAlign دارید؟ اينارو يکى اپلود کنهadb.bat + adb.exe +AdbWinApi.dll + zipalign لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ من محتویات لینک بالا رو دانلود کردم و در پوشه platform-tools کپی کردم ولی مشکل حل نشد درست انجام دادم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ProGamerMafia 43 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام داخل B4A به مسیر Tools برید و Configure Path رو انتخاب کنید حالا مسیر تمام فایل هایی که میخواد رو بدید... موفق باشید Sent from my H60-L04 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ این کار رو انجام دادم ولی بازم همین خطا رو میده ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ zipAlign رو ارور میده وکه نمیتونه کانفیگوریت رو پیدا کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ zipAlign رو ارور میده وکه نمیتونه کانفیگوریت رو پیدا کنه خوب من همه مسیرها رو دادم مسیرها هم موجود هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ تو همه پروژهات این ارور میده ؟ فک کنم جواب علی آقا درست باشه zipAlign رو ارور میده وکه نمیتونه کانفیگوریت رو پیدا کنه تو پوشه sdk وفلودر tools محل zipAlign ببین هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
بعد از تغییر Api به 23 با این خطا هنگام کامپایل برنامه مواجه میشم
لطفاً راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.