love-learning 3 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام رفقا چطور میتونم با برنامه Navicat چند فایل دیتابیس جداگانه رو به هم متصل کنم و یکیشون کنم؟ خیلی امتحان کردم ولی همش اررور میده حتی اسم ستون های همه دیتابیس ها هم مثل هم کردم ولی بازم نشد لطفا راهنمایی کنید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. دیتابیس یا جدول؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ درود سوالتون گنگ هست اگه دو تا دیتابیس جداگونه دارید که خب میتونید هر دو تا دیتابیس رو توی برنامه فراخوانی کنید و فیلد های مد نظر رو بگیرید و کنار هم قرار بدید یا حتی میتونید اونها رو توی یک فیلد خاص از یکی از جدول ها Insert کنید و ازشون استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love-learning 3 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ در واقع منظورم اینه که تمام محتویات سطر و ستون های یه تیبل مال یه دیتابیس تو یه تیبل یه دیتابیس دیگه به محتویات اون اضافه کنی برای اینکار باس چیکار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز. ببینید من دو تا تیبل درست کردم و محتویات دومی رو کپی کردم و در انتهای تیبل اولی پیست کردم .نمیدونم منظورت اینجوری بود یا چیز دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love-learning 3 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام آره تقریبا همینه... حالا مشکلم اینه که مثلا دو تا جدول دارم: ستون id جدول اول از 1-100 ستون id جدول دوم از 1-150 حالا وقتی کپی کنی پیام تکراری بودن میده و کپی نمیشه چطور میشه کاری کرد که id یکی از جدول ها به جای 1 از 101 شروع بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ بنده پیشنهاد میکنم از طریق خود بیسیک بیایید مقادیر رو بگیرید و از ID شماره 101 تا 250 مقادیر رو به جدول مورد نظر Insert کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love-learning 3 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ باشه مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
love-learning 3
سلام رفقا چطور میتونم با برنامه Navicat چند فایل دیتابیس جداگانه رو به هم متصل کنم و یکیشون کنم؟
خیلی امتحان کردم ولی همش اررور میده
حتی اسم ستون های همه دیتابیس ها هم مثل هم کردم ولی بازم نشد
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.