parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. از امروز که b4a رو باز میکنم این ارور که عکسش رو پیوست کردم میاد. در حالیکه فایل devices.xml تو پوشه مربوطه هست .به نظرتون اشکال کار کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ درود فایل Devices.xml رو از توی پوشه Libraries حذف کنید فکر کنم مشکل حل بشه (محض اطمینان ازش یک کپی در مسیر دیگه ای بگیرید که داشته باشیدش) اصلا ما کتابخانه به اسم Devices نداریم تا جایی که بنده اطلاع دارم نتیجه رو گزارش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ فک کنم devices.jar میخواد. درسته؟ این فایل تو سیستم من نیست چرا؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون اقای ایزدی .درست شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parvin 123
سلام. از امروز که b4a رو باز میکنم این ارور که عکسش رو پیوست کردم میاد. در حالیکه فایل devices.xml تو پوشه مربوطه هست .به نظرتون اشکال کار کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.