dostmobile 329 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان برنامه دادم بازار و به یه دسترسی گیر میده android.permission.READ_CALL_LOG (خواندن گزارش تماس) در منیفست هم کدهای زیر رو دادم همه اینارو زدم و باز لایبری فون هم دسترسی تماس رو حذف کردم ولی باز هم موقع نصب میزنه دسترسی ها گزارش تماس و خواندن تماس و ... RemovePermission(android.permission.GET_ACCOUNTS) RemovePermission(android.permission.READ_CALL_LOG) RemovePermission(android.permission.CALL_PHONE) RemovePermission(android.permission.WRITE_CALL_LOG) RemovePermission(android.permission.PROCESS_OUTGOING_CALLS) RemovePermission(android.permission.CALL_PRIVILEGED) لطفا راهنمایی کنید که یه هفتس درگیرم لایبری هایی ک استفاده کردم ایناس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ دسترسی ها رو از تو فایل xml حذ ف کن شاید درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ از لایبری phone حذف کردم ولی بازم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ خب عزیز همین اینو android.permission.READ_CALL_LOG بزن حذف کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز میگم زدم اینارو ولی باز هم دسترسی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ عزیز اگه کلید ساین واست مهم نیست.و هر جور شده میخوای دسترسی رو حذف کنی. یه راهی هست خواستی بهت بگم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان
برنامه دادم بازار و به یه دسترسی گیر میده
همه اینارو زدم و باز لایبری فون هم دسترسی تماس رو حذف کردم ولی باز هم موقع نصب میزنه دسترسی ها گزارش تماس و خواندن تماس و ...
لطفا راهنمایی کنید که یه هفتس درگیرم
لایبری هایی ک استفاده کردم ایناس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.