khaledsilent2015 0 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یک پنل رو هایدن کنم. چه کدی مناسبه؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. پنل رو مخفی کنید؟ تو پنل ویوهای دیگه هم داری؟ میخوای همه مخفی بشن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
khaledsilent2015 0 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ بله تمام وییو های داخل پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اگه می خوای پنلت پنهان بشه= کد زیر panel1.visable = false لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ برای مثال اسم پنل ما پنل1 برای اینکه مخفی بشه panel1.visibel= false لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ این کد رو برای همه ویو هاتون بنویسید: panel1.visible= false مثال: button1.visible= false imageview1.visible= false لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ این کد رو برای همه ویو هاتون بنویسید: panel1.visible= false مثال: button1.visible= false imageview1.visible= false سلام.نیازی نیست ویو ها رو هم براش کد بنویسیم . فقط کافیه پنل هاید بشه .تمام ویوهای داخلش هم هاید میشن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
khaledsilent2015 0
سلام
من میخوام یک پنل رو هایدن کنم.
چه کدی مناسبه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.