محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یه متغییر به اسم i تعریف کردم این متغییر در یکی از ساب ها از یک تا 10 رو داخل متغییر ریخته در ساب دیگری که مربوط به ساب timer_tick میشه این ده تا عدد شروع به شمارش میکنند از یک تا 10 حالا من تنظیم کردم که هر موقع عدد 0 شد بیاد متن لیبیل رو عوض کنه این کد تغییر متن لیبیل ولی هیچ اتفاقی نمی افته و اروری نمیده تمام کد هارو چک کردم لیبیل رو با کد داخل برنامه اوردم نه از طریق دیزاینر نکته : عدد ها از 0 تا 9 شمرده میشن ولی متن لیبیل تغییر نمیکنه با شرطی که نوشتم If i = 0 Then ptext.Text=t1 Else if i=1 Then ptext.Text=t2 Else If i=2 Then ptext.Text=t3 Else If i=3 Then ptext.Text=t4 End If همکاران عزیز بگین کجای کارم اشتباه و اگر کارم اشتباه نیست راهنمایی کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز از کد زیر استفاده کنید میتونید label2 را visiable کنید که نمایش داده نشه num=Label2.text+1000 Label2.Text=num میاد به مقدار اولیه که Label2.text = 1000 هست یک ثانیه اضافه میکنه شما میتونید این مقدار را تغییر بدید سلام همکار گرامی، متاسفانه کدتون رو داخل پروژه خودم و پروژه جدا تست کردم ولی باز هم کار نکرد اگر خودتون از کداتون جوابی گرفتین میشه برام به صورت سورس بفرستین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام هموطن این سورس رمز فایل فشرده : answercenter.ir اینم کد Sub Process_Globals Dim t As Timer End Sub Sub Globals Private Label1 As Label Dim int1 As Int = 0 End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") t.Initialize("t",2000) t.Enabled = True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub t_Tick Select int1 Case 0 Label1.Text = "" Label1.Text = "shahab" int1 = int1 + 1 Case 1 Label1.Text = "" Label1.Text = "amin" int1 = int1 + 1 Case 2 Label1.Text = "" Label1.Text = "mehdi" int1 = int1 + 1 Case Else Label1.Text = "" Label1.Text = "AnswerCenter.ir" t.Enabled = False End Select End Sub testDoostann111.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام هموطن این سورس رمز فایل فشرده : answercenter.ir سلام واقعاً ممنون همونی بود که میخواستم البته من با سلکت کیس نوشته بودم ولی کار نمیکرد عجیبه اینجا کار میکنه با یه حلقه do while و loop اوکی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یه متغییر به اسم i تعریف کردم این متغییر در یکی از ساب ها از یک تا 10 رو داخل متغییر ریخته در ساب دیگری که مربوط به ساب timer_tick میشه این ده تا عدد شروع به شمارش میکنند از یک تا 10 حالا من تنظیم کردم که هر موقع عدد 0 شد بیاد متن لیبیل رو عوض کنه این کد تغییر متن لیبیل ولی هیچ اتفاقی نمی افته و اروری نمیده تمام کد هارو چک کردم لیبیل رو با کد داخل برنامه اوردم نه از طریق دیزاینر نکته : عدد ها از 0 تا 9 شمرده میشن ولی متن لیبیل تغییر نمیکنه با شرطی که نوشتم If i = 0 Then ptext.Text=t1 Else if i=1 Then ptext.Text=t2 Else If i=2 Then ptext.Text=t3 Else If i=3 Then ptext.Text=t4 End If همکاران عزیز بگین کجای کارم اشتباه و اگر کارم اشتباه نیست راهنمایی کنید تشکر ههههههه خوب دوسته گلم اینجوری که نمیشه شما اومدی گفتی اگه i=1 fبود این کارو بکن خوب عزیز دله من iتو 1سانیه میره میرسه به رکورد آخر خخخخخخخ و اون متنی که برای رکورد آخر گذاشتی رو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ ههههههه خوب دوسته گلم اینجوری که نمیشه شما اومدی گفتی اگه i=1 fبود این کارو بکن خوب عزیز دله من iتو 1سانیه میره میرسه به رکورد آخر خخخخخخخ و اون متنی که برای رکورد آخر گذاشتی رو نشون میده نه اتفاقاً اگه اینطور که شما میگی باید رشته ی اخر رو نشون بده یعنی t4 که از نوع string هست ولی هیچ متنی داخل لیبیل به نمایش در نمیاد با select case هم نوشتم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ نه اتفاقاً اگه اینطور که شما میگی باید رشته ی اخر رو نشون بده یعنی t4 که از نوع string هست ولی هیچ متنی داخل لیبیل به نمایش در نمیاد با select case هم نوشتم نشد دوسته عزیز باید نشون بده در ضم اگه شما میخوای همه متن ها رو نشون بدی باید 4تا لیبیل بسازی تا نشونش بدی مگرنه به نظره خودم امکان نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ دوسته عزیز باید نشون بده در ضم اگه شما میخوای همه متن ها رو نشون بدی باید 4تا لیبیل بسازی تا نشونش بدی مگرنه به نظره خودم امکان نداره ولی خب نشون نمیده مشکل من اینه که هیچ اتفاقی نمی افته خب من اگه چهار تا لیبل بسازم باید کلی کد بنویسم که اگه لیبیل 1 نمایش داده شد لیبل های دیگه مخفی باشن و اینطوری کلی کد نوشته میشه ولی با یک لیبل و هر دفعه محتوای مختلف کار خیلی اسون میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ Up فک کنم دوازده ساعت شده برای اپ کردن شاید یکم بد توضیح داده باشم من یه لیبل دارم میخوام که توش چند تا متن درفاصله ی هر سه ثانیه عوض بشه لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز از کد زیر استفاده کنید #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim timer1 As Timer End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim num=1 As String Private Label1 As Label Private Label2 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("test") Label1.text = "کلمه مورد نظر" Label2.text = 1000 timer1.Initialize("timer1",Label2.text) timer1.Enabled=True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub timer1_Tick num=Label2.text+1000 Label2.Text=num If Label2.Text ==2000 Then Label1.Text = "کلمه مورد نظر 1 " End If If Label2.Text ==3000 Then Label1.Text = "کلمه مورد نظر 2 " End If If Label2.Text = 4000 Then Label2.text = 1000 Label1.text = "کلمه مورد نظر" Return End If End Sub میتونید label2 را visiable کنید که نمایش داده نشه num=Label2.text+1000Label2.Text=num میاد به مقدار اولیه که Label2.text = 1000 هست یک ثانیه اضافه میکنه شما میتونید این مقدار را تغییر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد رشوند 1,208
سلام
من یه متغییر به اسم i تعریف کردم این متغییر در یکی از ساب ها از یک تا 10 رو داخل متغییر ریخته
در ساب دیگری که مربوط به ساب timer_tick میشه این ده تا عدد شروع به شمارش میکنند از یک تا 10
حالا من تنظیم کردم که هر موقع عدد 0 شد بیاد متن لیبیل رو عوض کنه این کد تغییر متن لیبیل
ولی هیچ اتفاقی نمی افته و اروری نمیده تمام کد هارو چک کردم
لیبیل رو با کد داخل برنامه اوردم نه از طریق دیزاینر
نکته : عدد ها از 0 تا 9 شمرده میشن ولی متن لیبیل تغییر نمیکنه با شرطی که نوشتم
همکاران عزیز بگین کجای کارم اشتباه و اگر کارم اشتباه نیست راهنمایی کنید تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.