sejil 180 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام خدمت تمام اعضا و اساتید انجمن من توی پروژه اخیرم به مشکل کوچیکی اما مهم بر خوردم مشکلم اینه که وقتی کاربر برنامه رو باز میکنه پایین صفحه یک خط سفید ظاهر میشه و با باز کردم منو اون خط نا پدید میشه مشکل دوم اینه که وقتی کاربر منو رو باز میکنه منو از آخر نمایش داده میشه ، نه از هدرش یعنی منو تا آخر اسکرول شدست ممنون میشم کمک کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ آپدیت لطفا راهنمایی کنید دوستان ، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اره برای من هم همینطوره فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sejil 180
با سلام خدمت تمام اعضا و اساتید انجمن
من توی پروژه اخیرم به مشکل کوچیکی اما مهم بر خوردم
مشکلم اینه که وقتی کاربر برنامه رو باز میکنه پایین صفحه یک خط سفید ظاهر میشه و با باز کردم منو اون خط نا پدید میشه
مشکل دوم اینه که وقتی کاربر منو رو باز میکنه منو از آخر نمایش داده میشه ، نه از هدرش
یعنی منو تا آخر اسکرول شدست
ممنون میشم کمک کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.