رفتن به مطلب

ارسال آدرس سایت ها و کانالها به پلیس فتا و کافه بازار

esmaeil76

ارسال‌های توصیه شده

سلام به همه. دوستان برای جلوگیری از انتشار رایگان برنامه های پولی با کافه بازار مکاتبه کردم این پاسخ بازاره:

سلام،
توسعه‌دهندهٔ گرامی، در صورت امکان آدرس وب‌سایت‌هایی که اقدام به بازنشر برنامه‌ها می‌نمایند را برای ما ارسال نمایید. بازار تلاش خواهد کرد تا با هماهنگی با مراجع قانونی مانع از فعالیت چنین سایت‌هایی شود. با این حال شما نیز می‌توانید با مراجعه به پلیس فتا شکایت خود در این زمینه را ثبت نمایید. بازار نیز با همهٔ توان خواهد کوشید تا مانع از انتشار برنامه‌های شما به شیوه‌ای غیرقانونی شود. امیدواریم در آینده کاربران نیز با احترام به حقوق معنوی توسعه‌دهندگان به گسترش صنعت نرم‌افزارهای موبایل کمک نمایند.

از شما خواهشمندیم تا نظر خود را در مورد پاسخ دریافتی از طریق فرم نظرسنجی‌ای که برای شما ارسال شده است ثبت نمایید.
با احترام و آرزوی موفقیت،
ساسان تقوایی

اول از همه هم خودم یه لیست از ادرس سایت ها و کانال ها رو ارسال کردم. ازهمه توسعه دهندگان و مدیران سایت تقاضا دارم
برای یک بار هم که شده متحد بشیم تا جلوی این کار غیرقانونی و غیر شرعی رو تا حدودی بگیریم. به همین منظور از همه تقاضا میکنم اگر ادرس این سایت ها و کانال ها رو میدونن حتما به کافه بازار و پلیس فتا ارسال کنند. در هر مورد هم به نتیجه رسیدین همین جا اعلام کنید تا بدونیم کارمون بی فایده نبوده. با تشکر از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...