AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و درود خدمت اساتید گرامی و محترم حتما میدونید که با ماژول PackageManager که میشه باهاش لیست پکیج های موجود گوشی رو بدست آورد. حالا من میخوام مشابه همین کارو کنم ولی فقط میخوام لیست اپ هایی رو بدست بیارم که دارای دسترسی خاص مثل INTERNET یا غیره باشند من ماژول های PackageManager و کتابخونه PacakageManager2 رو بررسی کردم چنین چیزی نداره پیشاپیش متشکر و ممنون از راهنمایی هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ابتدا تکه کد جاوای زیر رو که نوشتم بیاین و اخر اکتیویتی بنویسین : #If JAVA import android.content.pm.PackageManager; import android.content.pm.PackageInfo; import android.Manifest; import android.Manifest.permission; import java.util.List; import java.util.Iterator; public String[] GetTargetApp() { PackageManager mpackageManager = getPackageManager(); List<PackageInfo> applist = mpackageManager.getInstalledPackages(0); String[] results = new String[applist.size()]; Iterator<PackageInfo> it = applist.iterator(); int i1 = 0; while (it.hasNext()) { PackageInfo mPackageInfo = (PackageInfo) it.next(); if (PackageManager.PERMISSION_GRANTED == mpackageManager.checkPermission(Manifest.permission.WRITE_CONTACTS,mPackageInfo.packageName)){ results[i1] = mPackageInfo.packageName; i1 = i1 + 1; } } String[] TargetResults; if (i1 == 0){ TargetResults = new String[1]; TargetResults[0] = ""; } else { TargetResults = new String[i1]; for (int j = 0;j < i1;j++){ TargetResults[j] = results[j]; } } return TargetResults; } #End If سعی کردم تا حد امکان کد جاوای بالا ساده باشه ، در کد بالا دسترسی (ویرایش مخاطبین) چک میشه درصورتی که به دسترسی های دیگه نیاز دارید می تونید با چیز شکن به این آدرس برید و دسترسی رو در کد بالا جایگزین کنید. حالا کتابخونه های javaobject , PackageType رو تیک بزنید (کتابخونه PackageType برای چک کردن این هست که برنامه مورد نظر جزوه برنامه های سیستمی هست یا خیر) حالا می تونید از کد زیر استفاده کنید و پکیج نیم برنامه هایی که دارای این دسترسی هستند رو پیدا کنید و بگیرید Sub getApp Private jo As JavaObject jo.InitializeContext Private PackageNames() As String PackageNames = jo.RunMethod("GetTargetApp",Null) Private PT As PackageType For i = 0 To PackageNames.Length-1 If PT.IsSystemApp(PackageNames(i)) = True Then LogColor("برنامه سیستمی است .",Colors.Red) Else LogColor("برنامه سیستمی نیست .",Colors.Blue) End If Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ دو روز از تاپیک گذشت + آپ تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ خب برای فراخوانی باید چیکار کنیم ؟ نه توی لوگ نشون میده عملیاتو نه .... برای فراخوانی هم ارور میده از کد جاواش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ خب برای فراخوانی باید چیکار کنیم ؟ نه توی لوگ نشون میده عملیاتو نه .... برای فراخوانی هم ارور میده از کد جاواش هست یه مشکل داشت کد توجه نکرده بودم ، پست قبلی آپدیت شد منظورتون از فراخوانی چیه ؟ منظورتون اینه چطور باید کدهای جاوا رو اجرا کنیم ؟ اگه منظورتون اینه که با استفاده از کتابخونه ی javaobject این کار رو انجام میدیم که کد فراخوانیش رو نوشتم که میاد تابع جاوا رو فراخوانی می کنه و پکیج نیم همه ی برنامه ها با اون دسترسی مشخص رو بر میگردونه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان کسی پاسخی پیدا نکرد؟ لطفا تاپیک رو یه نگاهی بندازید + آپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ یه مشکل داشت کد توجه نکرده بودم ، پست قبلی آپدیت شد منظورتون از فراخوانی چیه ؟ منظورتون اینه چطور باید کدهای جاوا رو اجرا کنیم ؟ اگه منظورتون اینه که با استفاده از کتابخونه ی javaobject این کار رو انجام میدیم که کد فراخوانیش رو نوشتم که میاد تابع جاوا رو فراخوانی می کنه و پکیج نیم همه ی برنامه ها با اون دسترسی مشخص رو بر میگردونه . نه دوست عزیز بنده میگم جوری باید گزارش بگیرم ازش یعنی کد دکه رو میزنم چه کدی باید داخلش بنویسم تا بعد از این کد شما نتیجه رو بهم نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام و درود خدمت اساتید گرامی و محترم
حتما میدونید که با ماژول PackageManager که میشه باهاش لیست پکیج های موجود گوشی رو بدست آورد.
حالا من میخوام مشابه همین کارو کنم ولی فقط میخوام لیست اپ هایی رو بدست بیارم که دارای دسترسی خاص مثل INTERNET یا غیره باشند
من ماژول های PackageManager و کتابخونه PacakageManager2 رو بررسی کردم چنین چیزی نداره
پیشاپیش متشکر و ممنون از راهنمایی هاتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.