Mostafanet 21 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همه عزیزان. یک ساعت میخواهم که بشه تنظیمش کرد(آلارم) در طول هفته شنبه تا جمعه که برای هر روز بشه مثال 20 بار کوکش کرد.هر بار هم یک آهنگ پخش بشه.باتشکر اگه کسی بلده یا سورس داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ حل شد.تشکر. سلام منم دنبالشم میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ در صورت نوشتن سرویسی با این امکان ، گوشی پیام میده که این برنامه مصرف باطریش زیاده چطور این مشکل حل میشه یه نمونه کد میگذارم دوستان نظر بدن #Region Service Attributes #StartAtBoot: true #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY #ExcludeFromLibrary: True #End Region Sub Process_Globals Dim N As Notification Dim MP As MediaPlayer Dim Counter As Int Dim Get1 As Int Dim Get2 As Int End Sub Sub Service_Create Try n.Initialize n.Icon = "icon" n.Sound = False n.Vibrate = False n.Light = False n.OnGoingEvent=True n.SetInfo("Start","OK", Main) n.Notify(1) Catch Log("وجود خطا") End Try End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) Try StartServiceAt("",DateTime.Now+10000,True) n.Notify(1) StartServiceAt("",DateTime.Now+DateTime.TicksPerSecond,True) Log(DateTime.GetMinute(DateTime.Now)) Log(DateTime.GetSecond(DateTime.Now)) If DateTime.GetHour(DateTime.Now)>6 AND DateTime.GetHour(DateTime.Now)<23 Then If DateTime.GetMinute(DateTime.Now) = 0 AND DateTime.GetSecond(DateTime.Now)=0 Then MP.Initialize MP.Load(File.DirAssets, "two_beep.ogg") MP.SetVolume(100,100) MP.Play End If End If Catch Log("وجود خطا") End Try End Sub Sub Service_Destroy Try n.Cancel(1) StopService("") CancelScheduledService("") Catch Log("وجود خطا") End Try End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام واسه هشدار دادن یا الارم باید بیایدتوی سرویس زمان یا تاربخ رو دریافت کنید و در تاریخ یا زمان مورد نظر با مدیا پلیر مثلا ی صداییو پخشکنید جستجو کنید در این باره ۵ ۶ تا تاپیک پاسخ داده شده هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ تشکر از جواب تون .من بدون سرویس میخواهم حواسم نبود که بنویسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ بدون سرویس که نمیشه! کاربر باید همش توی برنامتون باشه xD ... باید از سرویس استفاده کنید دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ تشکر از جواب تون .من بدون سرویس میخواهم حواسم نبود که بنویسم. بدون سرویس به هیچ وجه این کار امکان پذیر نیست. شما به سرویسی نیاز دارید که مدام در حال اجرا باشه و ساعت و تاریخ و ... رو مدام کنترل کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ تشکر از جواب تون .من بدون سرویس میخواهم حواسم نبود که بنویسم. منم جت جنگی اف32 آمریکا رو میخوام شاید من به نتیجه رسیدم ولی تو بدون سرویس نمیرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من راهشو نمیدونم اما چرا از الارم خود گوشی استفاده نمیکنید؟ مثلا میگم، باد صبا میاد و مثلا قرار ملاقات تنظیم میکنه با تاریخ خود گوشی فک کنم اگه یه الارم با الارم خود گوشی تنظیم کنید مشکل باتری هم نداشته باشه.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من راهشو نمیدونم اما چرا از الارم خود گوشی استفاده نمیکنید؟ مثلا میگم، باد صبا میاد و مثلا قرار ملاقات تنظیم میکنه با تاریخ خود گوشی فک کنم اگه یه الارم با الارم خود گوشی تنظیم کنید مشکل باتری هم نداشته باشه.. در هر صورت باید سرویسی بنویسید که هر لحظه ساعت یا تاریخ رو از گوشی بگیره و این کار مصرف باطری رو بالا میبره نمیدونم برنامه های مشابه چه تکنیکی رو بکار بردند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ چطوری میشه این موضوع رو حل کرد که باتری کمی استفاده کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ حل شد.تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mostafanet 21
سلام به همه عزیزان.
یک ساعت میخواهم که بشه تنظیمش کرد(آلارم) در طول هفته شنبه تا جمعه که برای هر روز بشه مثال 20 بار کوکش کرد.هر بار هم یک آهنگ پخش بشه.باتشکر اگه کسی بلده یا سورس داره.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.