danyalpc 1 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یه سورس آیدی یاب تلگرام میخوام یا حداقل اموزش ساختشو میخوام اگه کسی داره راهنماییم کنه سورس تلگرام سرچر هم واسم ارور داد و به کارم نیومد لطفا اینو پیشنهاد ندید مرسی Sent from my G7-L01 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سورس تلگرام سرچریو ک بنده قرار دادم کاملا کار میده و من ارور شمارو دیدم و مربوط ب بحق متریال برنامه و کامپایل اون بود شما سورس تلگرام سرچرو ک دارید ی پروژه جدید بسازید و کدارو کپی کنید از سورس بنده توی اون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danyalpc 1 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سورس تلگرام سرچریو ک بنده قرار دادم کاملا کار میده و من ارور شمارو دیدم و مربوط ب بحق متریال برنامه و کامپایل اون بود شما سورس تلگرام سرچرو ک دارید ی پروژه جدید بسازید و کدارو کپی کنید از سورس بنده توی اون مرسی Sent from my G7-L01 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danyalpc 1 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اقا اون کاری و که گفتی کردم ولی بازم همون اخطارو داد اگه نسخه بدون متریالشو داری واسم بفرست خیلی گیرم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danyalpc 1 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سورس تلگرام سرچریو ک بنده قرار دادم کاملا کار میده و من ارور شمارو دیدم و مربوط ب بحق متریال برنامه و کامپایل اون بود شما سورس تلگرام سرچرو ک دارید ی پروژه جدید بسازید و کدارو کپی کنید از سورس بنده توی اون اقا اون کاری و که گفتی کردم ولی بازم همون اخطارو داد اگه نسخه بدون متریالشو داری واسم بفرست خیلی گیرم مرسی Sent from my G7-L01 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
danyalpc 1
سلام من یه سورس آیدی یاب تلگرام میخوام یا حداقل اموزش ساختشو میخوام
اگه کسی داره راهنماییم کنه
سورس تلگرام سرچر هم واسم ارور داد و به کارم نیومد لطفا اینو پیشنهاد ندید مرسی
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.