taha20 10 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام برنامه ای که نوشتم در بلواستکس درست و بدون ایراد اجرا میشه اما در گوشی خودم که هو آوی 4.2.2 هستش این ارور رو میده تصویر در بلواستکس اینم پروژه DL تصویر کدنویسی ها تصویر فراخوانی متن صفحه قبلش اینجا مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام این بیتمپ رو از توی دیتابیس لود نمیکنه برای تصاویر دیگه تون هم همین مورد وجود داره؟ به هیچ وجه نباید ارور داشته باشید مگر اینکه بیتمپتون مشکل داشته باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha20 10 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام این بیتمپ رو از توی دیتابیس لود نمیکنه برای تصاویر دیگه تون هم همین مورد وجود داره؟ به هیچ وجه نباید ارور داشته باشید مگر اینکه بیتمپتون مشکل داشته باشه... سلام ممنون که جواب دادین برای تصاویر دیگه هم همنیم مشکل وجود داره این صویر با فرمت .gif بود با فرمت jpj ئ png هم امتحان کردم بازم مشکل داره نمی دونم چی کار کنم مشکل از کتابخونه نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ کتابخونه، اونم ورژن 2 که شما بهره میبرید، فکر کنم 6-7 ماهی هست که دست کاربراس و این مشکل جدیده، نشد نداره، شاید کتابخونه مشکل داشته باشه و بعضی جاها نتونه جواب بده شما این کدای اصلی رو تست کنید، انشاءا... که مشکلتون مرتفع میشه Cur = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE id =1") Cur.Position = 0 Dim Buffer() As Byte Buffer = Cur.GetBlob(Image) Dim InputStream1 As InputStream InputStream1.InitializeFromBytesArray(Buffer, 0, Buffer.Length) bitmap1.Initialize2(InputStream1) InputStream1.Close Cur.Close موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha20 10
سلام برنامه ای که نوشتم در بلواستکس درست و بدون ایراد اجرا میشه اما در گوشی خودم که هو آوی 4.2.2 هستش این ارور رو میده
تصویر در بلواستکس
اینم پروژه
DL
تصویر کدنویسی ها
تصویر فراخوانی متن صفحه قبلش اینجا
مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.