sajadakbari 163 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من برای اسکریپت دیزاینر قبلا به این صورتی که الان عرض میکنم. کد مینوشتم خوب کار میکرد. اما الان اصلا به هم ریخته. از عکس ها میتوجه میشید. کدی که برای دیزاین نوشتم اینه: 'All variants script AutoScaleAll Panel1.SetLeftAndRight(0,100%x) Panel1.SetTopAndBottom(0,100%y) Panel2.SetLeftAndRight(50,91%x) Panel2.SetTopAndBottom(70,60%y) Panel2.HorizontalCenter=50%x Panel2.VerticalCenter=50%y Panel3.HorizontalCenter=50%x Panel3.VerticalCenter=50%y Panel3.SetLeftAndRight(40,88%x) Panel3.SetTopAndBottom(121,42%y) دوستان به عکس ها توجه کنید. می بنید با اینکه بهش کد دادم . توی هر سایزی داره یه شکل متفاوت نشون میده. مشکل از کجاست؟؟ من چیزی رو جا انداختم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ درود برای همشون از % استفاده کنید از dip اگر توی این صفحه هم درست نمایش بده اما توی گوشی های مختلف به هم میریزه سعی کنید همیشه از % استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ درود برای همشون از % استفاده کنید از dip اگر توی این صفحه هم درست نمایش بده اما توی گوشی های مختلف به هم میریزه سعی کنید همیشه از % استفاده کنید سلام مهندس جان من که از % استفاده کردم. منظورتون رو متوجه نمیشم. منظورتون اینه: Panel3.SetLeftAndRight(40%x,88%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ به این صورت عمل کنید : 'All variants script AutoScaleAll Panel1.SetLeftAndRight(0,100%x) Panel1.SetTopAndBottom(0,100%y) '''''''''''''''''''''' Panel2.SetLeftAndRight(15%x,85%x) Panel2.SetTopAndBottom(25%y,40%y) Panel2.HorizontalCenter=50%x '''''''''''''''''''''' Panel3.SetTopAndBottom(40%y,70%y) Panel3.SetLeftAndRight(15%x,85%x) Panel3.HorizontalCenter=50%x لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام . این تیکه رو هم از اول کدهات حذف کن. AutoScaleAll لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام . این تیکه رو هم از اول کدهات حذف کن. AutoScaleAll AutoScale یا مقداردهی خودکار وقتی زیرش کد بنویسی تاثیری نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام دوستان من برای اسکریپت دیزاینر قبلا به این صورتی که الان عرض میکنم. کد مینوشتم خوب کار میکرد. اما الان اصلا به هم ریخته.
از عکس ها میتوجه میشید.
کدی که برای دیزاین نوشتم اینه:
دوستان به عکس ها توجه کنید.
می بنید با اینکه بهش کد دادم . توی هر سایزی داره یه شکل متفاوت نشون میده. مشکل از کجاست؟؟
من چیزی رو جا انداختم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.