parham01 82 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز سوال بنده اینه که چطور میشه متن لیست ویوو رو مرتب کنم راست چین و چپ چین کردنش بلدم میخوام مثل گزینه زیر که در آفیس استفاده میکنم متن مرتب نمایش داده بشه http://s6.picofile.com/file/8235297242/Untitled.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ از گرویتی استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ از این کد استفاده کن list.label.gravity = gravity.center ممکن غلط املایی یا چیزی داشته باشه سیستم دستم نیست بعد مثلا میتونی یه باتون بذاری بگی مثلا اگر روش کلیک شد بیا این کارو کن مثل ورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون از پاسختون ولی سنتر کردن که متن مرتب نمیکنه دوستانی که با افیس کار کردن منظور بنده رو خوب درک میکنن این گزینه در فیس متن طوری تنظیم میکنه که فاصله ها از دو ظرف یکسان میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ داداش هیچ راهی غیر از اون نیست.اون متن رو از وسط شروع میکن دوطرفشم به اندازه متنت ربط داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ بنظرم کتابخونه justify باید کارتو راه بندازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parham01 82
سلام خدمت دوستان عزیز
سوال بنده اینه که چطور میشه
متن لیست ویوو رو مرتب کنم
راست چین و چپ چین کردنش بلدم
میخوام مثل گزینه زیر که در آفیس استفاده میکنم
متن مرتب نمایش داده بشه
http://s6.picofile.com/file/8235297242/Untitled.png
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.