h03ein76 15 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام عصر بخیر من یه سورس میخام که دیالوگ بالارو توی اکتویتی داشته باشم یعنی به سورت ویو باشه نه دیالوگ!!!! خیلی گشتم ولی پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ این چیزی که شما میخاید خودش یه کتابخونه است یه نمونه پیدا کردم تو سایت اصلی ولی متاسفانه من ندارمش لینک مرجع (مثل خودش تصویر شما نیست ولی یه مدل تایم پیکره) یه چیزی این عکسو از کجا آوردی فک کنم خود b4a همچین تایم پیکر رو نداشته باشه و از گیت هاب باید تبدیل بشه من دارم. اگه رفتم پای سیستم میفرستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h03ein76 15 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ این چیزی که شما میخاید خودش یه کتابخونه است یه نمونه پیدا کردم تو سایت اصلی ولی متاسفانه من ندارمش لینک مرجع (مثل خودش تصویر شما نیست ولی یه مدل تایم پیکره) یه چیزی این عکسو از کجا آوردی فک کنم خود b4a همچین تایم پیکر رو نداشته باشه و از گیت هاب باید تبدیل بشه b4a دیالوگ تایم داره ولی من داخل اکتویتی میخام لینک گیت هابش رو هم پیدا نکردم ولی توی یکی از برنامه های وطنی دیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h03ein76 15 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ من دارم. اگه رفتم پای سیستم میفرستم. اگه میشه برام بفرستید ببینم میشه کاریش کرد:/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اگه میشه برام بفرستید ببینم میشه کاریش کرد:/ کتابخونه Time Picker libtimepicker_v1.0.0.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h03ein76 15 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ هر وقت من سوال میپرسم یکی نیست جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ این چیزی که شما میخاید خودش یه کتابخونه است یه نمونه پیدا کردم تو سایت اصلی ولی متاسفانه من ندارمش لینک مرجع (مثل خودش تصویر شما نیست ولی یه مدل تایم پیکره) یه چیزی این عکسو از کجا آوردی فک کنم خود b4a همچین تایم پیکر رو نداشته باشه و از گیت هاب باید تبدیل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
h03ein76 15
سلام عصر بخیر
من یه سورس میخام که دیالوگ بالارو توی اکتویتی داشته باشم
یعنی به سورت ویو باشه نه دیالوگ!!!!
خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.