payamjafari 5 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ممنون و خسته نباشید بابت این کتابخانه عالی و بسیار ساده - فقط یک سوال سلام میشه یه راهنمایی کنین میخوام تو شروع برنامه خودم لودینگ داشته باشم. که این لودینگ به 100 رسید بسته بشه و صفحه اصلی برنامه خودم بیاد بالا یه توضیحی بدین ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ خخخخخخییییییلللللللیییی عالی ممنونم از اقا امین گل نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام و عرض ادب خدمت آقا امین گل که هر روز یه گل میکاره توی باغچه انجمن (شعر شد ) اول از همه دستت درد نکنه بابت این لیب خوب و کاربردی واقعا ممنونم که انقدر زحمت میکشی و وقت میزاری . دستت درد نکنه و اما یه سوال دارم و یه پیشنهاد که هردو تاش مطرح شدن تو این تاپیک ولی من دوباره میگم تا تاکیدی باشه و اهمیتش به قول معروف Bold بشه 1- اگر تم برنامه رو تغییر بدیم از مانیفست، آیا رنگ پس زمینه این پروگرس هم تغیر میکنه؟ اگر نمیکنه مقداردهی های ریسورس های xml رو لطفا بفرمایید چطور هست تا با دست باز امکان انتخاب رنگ داشته باشیم . (اگه وقتش رو داشتی و برات زحمتی نبود) 2-امکان تنظیم خصوصیات متن پروگرس رو هم بزار مثل Typeface و اندازه متن و رنگ متن که این سه تا اصلی هستند واسه یه متن این دوتا بنظرم خیلی مهم بودن واسه ارتقا کتابخونه و ایجاد مزیت بین پروگرس خود اندروید و کتابخونه شما دیگه زحمتی نیست، تاپیک دنبال شد هر وقت آپدیت کنی بلافاصله دان میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من یک لینکی رو با AriaAsynkTask دانلود میکنم و میخوام بدمش به ariaprogressdialog من در ساب arya1_OnProgressUpdatet این کدو رو مینویسم DIALOg.IncrementProgressBy(progress) ولی progress تا اخر 0 میمونه. در حالیه که کد بالا رو به لیبل که میدم درست درصد میزنه و تا اخر میره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من یک لینکی رو با AriaAsynkTask دانلود میکنم و میخوام بدمش به ariaprogressdialog من در ساب arya1_OnProgressUpdatet این کدو رو مینویسم DIALOg.IncrementProgressBy(progress) ولی progress تا اخر 0 میمونه. در حالیه که کد بالا رو به لیبل که میدم درست درصد میزنه و تا اخر میره سلام از متد setProgress آستفاده کنین 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همگی آقای شاهدی خواهشایک سورس رو قرار بدید(ترکیب آریادیالوگ پروگرس بار واین کتابخانه آریا اسینک تسک)مثلا یک لینک دانلود رو حالا چه از دیتابیس آنلاین وهرلینک دیگه ای دانلود کنه اونو توی آریا دیالوگ پروگرس بار نشون بده واگه حجم کل فایل ودرصد و....روهم نشون بده مطمعنا بهتره واین توی دیالوگ پروگرس قابلیت کنسل کردن هم داشته باشه. آقای شاهدی وبقیه دوستان که واقعا حرفه ای هستن نوشتن همچین کدهایی براشون واقعا زمان نمیبره.اما برای بنده که فرد مبتدی هستم غیرممکن هست. آموزش هاتونم دریافت کردم اما به نتیجه ای نرسیدم. لطفا یکی بزرگواری بکنه همین تکه کد یا سورس رو قرار بده. باتشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز یا پست بزنید یا پیما خصوصی بدین نه این که هر دو رو با هم بدین ، جوابتون رو پیام خصوصی دادم باز دیدم اینجا هم پست زدید ! ! ! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز یا پست بزنید یا پیما خصوصی بدین نه این که هر دو رو با هم بدین ، جوابتون رو پیام خصوصی دادم باز دیدم اینجا هم پست زدید ! ! !شرمنده اول بنده توی تایپیک بیانش کردم و گفتم شاید تایپیک رو نخونده باشید چون توی دنبال شده ها شماتوش نبودید وگفتم پ خ بدم که متوجه بشید وگرنه بنده اهل اسپم دادن نیستم!باتشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام من یک لینکی رو با AriaAsynkTask دانلود میکنم و میخوام بدمش به ariaprogressdialog من در ساب arya1_OnProgressUpdatet این کدو رو مینویسم DIALOg.IncrementProgressBy(progress) ولی progress تا اخر 0 میمونه. در حالیه که کد بالا رو به لیبل که میدم درست درصد میزنه و تا اخر میره باسلام لطفاکدهایی که برای ست کردن آریاپروگرس دیالوگ و آریا اسینک تسک روقراربدید منم باهمین مشکل مواجه شدم! باتشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام لطفاکدهایی که برای ست کردن آریاپروگرس دیالوگ و آریا اسینک تسک روقراربدید منم باهمین مشکل مواجه شدم! باتشکر ست کردنه چی ؟ کار خاصی نداره که :| توی این سورس روند کپی شدن رو با پراگرس دیالوگ نمایش دادم ببینین : 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ ست کردنه چی ؟ کار خاصی نداره که :| توی این سورس روند کپی شدن رو با پراگرس دیالوگ نمایش دادم ببینین : ممنون ینی الان بجای اینجابایدچی رو قرار بدم که روند دانلود رو روی پروگرسش نشون بده: (؟)apd.setMax بنده برای دانلود ازکتابخانه خودتون آریا اسینک استفاده میکنم ومتغیر دیگمم آریااسینک دانلودر هست. لطفاراهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ در در 1394/11/06, 18:16:16، امین شاهدی گفته است : با سلام ، خب با این کتابخونه میتونین هر نوع ProgressDialog ای رو بسازین و کار باهاش هم خیلی سادس و تمام قابلیت های ProgressDialog رو داره ... AriaProgressDialog.zip نمونه کد : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) dialog.initialize("aria") dialog.setTitle("TITLE") dialog.setCancelable(False) dialog.setCanceledOnTouchOutside(True) dialog.SetIcon(LoadBitmap(File.DirAssets,"a2.png")) dialog.setMax(35) dialog.setIndeterminate(False) dialog.STYLE_Horizontal dialog.setMessage("این متن است") dialog.setSecondariProgress(20) dialog.IncrementProgressBy(30) dialog.IincrementSecondaryProgressBy(60) dialog.setPositiveButton("Positive") dialog.Show End Sub Sub aria_ButtonClick (Response As Int) Select Response Case DialogResponse.POSITIVE ToastMessageShow("Positive",False) Case DialogResponse.NEGATIVE ToastMessageShow("NEGATIVE",False) Case DialogResponse.CANCEL ToastMessageShow("CANCEL",False) End Select End Sub سلام خوب ما تو هر دیالوگی سه تا گزینه داریم بهPOSITIVE,NEGATIVE,CANCEL خوب طبیعتا اگه دکمه بک موقع نشون دادن دیالوگ زده شه باید دستور CANCEL اجرا شه.(البته ما باید پیش شما درس پس بدیم.) ولی وقتی دکمه بک زده میشه رویداد CANCEL اجرا نمیشه پیشنهاد میدم اگه صلاح دونستید نسخه بعد یه فکری به این مبحث کنید تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.