Mostafanet 21 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به اساتید.من می خوام یک متغیر که ساعت داخلش هست جدا کنم.یعنی ساعت و دقیقه جدا کنم و در دو تا متغیر دیگر بریزم.لطفا جواب بدید.با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ خواهش میکنم کد رو تست کرده بودم دادم خدمتتون اینم تصویر با کد فوق اینم سورس TestTime.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام امتحان کنید کد زیر رو میاد و به : که رسید، قسمت میکنه Dim a As String = DateTime.Time(DateTime.Now) Dim s() As String s = Regex.Split(":",a) Dim int1 As Int = s(0) Dim int2 As Int = s(1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ تشکر که جواب دادیند.خطا میگیرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ بازهم تشکر. من دوتا متغیر رو تو دو تا لیبل گذاشته بودم برای همین خطا داده بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mostafanet 21
سلام به اساتید.من می خوام یک متغیر که ساعت داخلش هست جدا کنم.یعنی ساعت و دقیقه جدا کنم و در دو تا متغیر دیگر بریزم.لطفا جواب بدید.با تشکر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.