sourse 82 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان و اساتید محترم یک سوالی داشتم اینکه من یک وبلاگی دارم که توش عکس میذارم میخوام توی پروژه ام یک پنل بذارم و یک imageview که توی پنل کلید دانلود عکس باشه همچنین توی imageview عکس مورد نظر رو نمایش بده همچین چیزی ممکن هستش یا نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام آقاپژمان، واسه اینکار باید یه لایوت بسازی و تو اون لایوت یه پنل قرار بدی روش چیزایی که میخوای بذاری. و بعد یه لایوت جدید بسازی و توش اسکرول ویو بذاریو حلقه فور و این چیزا که به تعداد مثلا 5 تا اون پنل رو توی اسکرول ویو لایوت جدید اضافه کنه... که این پست رو نگاه کنی دقیقا در مورد همینه و سورس هایی توش هست هم دانلود کن،خودم از همین تاپیک یاد گرفتم: http://answercenter.ir/thread286.html لینک خطا میده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام آقاپژمان، لینک خطا میده؟؟؟ سلام. تاپیک خییییلی قدیمیه شما الان مشکلتون کجاست؟؟ چی میخواین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از اینکه دارین کمک میکنین، من یه سری لینک عکس تو دیتابیس نوشتم میخوام وقتی برنامه باز میشه عکسها دانلود بشن وتوی مولتی پنل نمایش داده بشن. از این کدها برا عکسها استفاده کردم ولی تو مولتی پنل فقط عکس آخر دانلود میشه،مشکلش از کجاست؟؟؟؟ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lay1") File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",False) cur1=sql2.ExecQuery("SELECT * From tbltest WHERE id BETWEEN 1 AND 30") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim ps As Panel ps.Initialize("ps") ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,Stopint,100%x,100%Y) Stopint=Stopint+150dip ps.LoadLayout("nn") Panel1.Tag=i If (i Mod 2)=1 Then Panel1.Color=Colors.Red Else Panel1.Color=Colors.Blue End If job1.Initialize("job1",Me) job1.Download(cur1.GetString("Logo")) img1.Tag=cur1.GetString("Logo") img2.Tag=i Lbb1.text="Name: "&cur1.GetString("id")&" "&cur1.GetString("name") Lbb2.text="Text: "&cur1.GetString("q64") bbb3.Tag=cur1.GetString("q64") ScrollView2.Panel.Height=Stopint Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success=True Then Log("Done") img1.SetBackgroundImage(job1.GetBitmap) Else ToastMessageShow("اینترنت گوشی شما قطع میباشد!",True) ' ProgressDialogShow("در حال دانلود کردن") End If End Sub Sub bbb3_Click Dim z1 As Button z1 = Sender StartActivity( p.OpenBrowser(z1.Tag )) ProgressDialogShow("در حال دانلود کردن") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ منم همین مشکل آقای zaker رو داشتم با اندک تفاوت مال آهنگه نه عکس میخاستم بودنم کسی راه حلی به ذهنش رسیده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ از هر زاویه که متن شما رو میخونم چیزی سردر نیاوردم . اگه امکان داره واضحتر بتوضیح لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread427.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ طوری باشه که وقتی عکسی در وبلاگ قرار میدم خودش یک پنل و imageview بسازه و عکس رو توش نمایش بده یعنی برای هر عکس یک imageview جداگانه خودش بسازه و توش عکس رو نمایش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ تا اونجایی که من فهمیدم از سوالت برای گرفتن عکس از یه صفحه باید از گت المنت استفاده کنی مهدی عزیز آموزشش رو گذاشته سرچ کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ برای گرفتن عکس که درسته باید از المنت ها استفاده کنی. اما فک کنم منظورش همون مولتی ویو خودمون هست،یعنی برنامه بیاد عکس های وبلاگ رو بگیره و برای هر عکس که میگیره به طور خودکار ویو بسازه. ویو هم به این صورته که فقط یه پنل داشته باشه و روی پنل هم یه imageView قرار گرفته شده باشه که روش عکس قرار بگیره. و یه دکمه کوچیک هم روی پنل داشته باشه که اون عکس رو دانلود و ذخیره بکنه. فقط کافیه سرچ کنی: مولتی ویو چون یادمه یه پستی در این مورد بود... اینو گفتم چون الان وقت ندارم،اگه موفق نشدی تا فردا در مورد همین ساخت مولتی ویو یه سورس کوچیک مینویسم. ولی واسه گرفتن مطلب از وبلاگ باید ادرس وبلاگ رو بذاری و بگی کجاش رو مشکل داری؟ ایا با گت المنت اصلا کار کردی؟؟ یکم موضوع رو باز کن تا راحت باهم مشکلو حل کنیم. اگه با المنت ها کار کردی تا اونجایی که میتونی بنویس و اگه به مشکل برخوردی کداتو بذار کمکت میکنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دقیقا توضیحی که دادی همونی بود که میخاستم بگم آقای پژمان نیکروان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ واسه اینکار باید یه لایوت بسازی و تو اون لایوت یه پنل قرار بدی روش چیزایی که میخوای بذاری. و بعد یه لایوت جدید بسازی و توش اسکرول ویو بذاریو حلقه فور و این چیزا که به تعداد مثلا 5 تا اون پنل رو توی اسکرول ویو لایوت جدید اضافه کنه... که این پست رو نگاه کنی دقیقا در مورد همینه و سورس هایی توش هست هم دانلود کن،خودم از همین تاپیک یاد گرفتم: http://answercenter.ir/thread286.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sourse 82
سلام دوستان و اساتید محترم یک سوالی داشتم اینکه من یک وبلاگی دارم که توش عکس میذارم میخوام توی پروژه ام یک پنل بذارم و یک imageview که توی پنل کلید دانلود عکس باشه همچنین توی imageview عکس مورد نظر رو نمایش بده همچین چیزی ممکن هستش یا نه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.