parham01 82 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز برای فراخوانی از کد زیر استفاده میکنم LVDb.AddSingleLine2(":"& cursor1.GetString("ID")& " : " &cursor1.GetString("Username")& " به وزن " & cursor1.GetString("Password")& ":" & cursor1.GetString("price"),cursor1.GetString("ID")& " : " &cursor1.GetString("Username")& ":" & cursor1.GetString("Password")& ":" & cursor1.GetString("price")) میخواستم price های موجود در لیست ویو رو با هم جمع کن و در label1.text بریزه پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام تست نزدم میتونید به شکل زیر از کتابخونه Sql استفاده کنید Dim lbl As Label Dim sql As SQL lbl.Text = sql.ExecQuerySingleResult("SELECT sum(price) FROM tbl1") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ دادا این کدی که گذاشتی قابل فهم نیسلطف کن درست بزارش که ردیفش کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام تست نزدم میتونید به شکل زیر از کتابخونه Sql استفاده کنید Dim lbl As Label Dim sql As SQL lbl.Text = sql.ExecQuerySingleResult("SELECT sum(price) FROM tbl1") مرسی شهاب جان خیلی لطف کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ دادا این کدی که گذاشتی قابل فهم نیس لطف کن درست بزارش که ردیفش کنیم سلام تو دیتا بیسم در هر سط چند تا گزینه دارم مثل username و price میخوام مقدار عددی price رو با هم جمع کن price قیمت که میخوام تمتمی سطرها قیمت هاش با هم جمع شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ ارورتون رو بنویسید همین کد هارو نذارید که، با Sql خودتون قرار بدید ارورتون هم حتما قرار بدید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ ارورتون رو بنویسید همین کد هارو نذارید که، با Sql خودتون قرار بدید ارورتون هم حتما قرار بدید... سلام مشکل از من بود کدتون دقیق دقیق بود شاید باید تاپیک جدید باز میکردم ولی یه سوال میشه if گذاشت id هایی که مثلا مقدار esnkhab شون مساوی با 1 , بیاد price هشاون با هم جمع کنه؟ entekhab یه گزینیس که مقدارش متغیره مثل اضافه کردن به لیست علاقه مندی ها که میاد بین 0 و 1 میذاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام مشکل از من بود کدتون دقیق دقیق بود شاید باید تاپیک جدید باز میکردم ولی یه سوال میشه if گذاشت id هایی که مثلا مقدار esnkhab شون مساوی با 1 , بیاد price هشاون با هم جمع کنه؟ entekhab یه گزینیس که مقدارش متغیره مثل اضافه کردن به لیست علاقه مندی ها که میاد بین 0 و 1 میذاره برای این کار این کوئری رو بنویس SELECT sum(price) FROM tbl1 WHERE esnkhab = 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ برای این کار این کوئری رو بنویس SELECT sum(price) FROM tbl1 WHERE esnkhab = 1 عالی بود مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parham01 82
سلام خدمت دوستان عزیز
برای فراخوانی از کد زیر استفاده میکنم
میخواستم price های موجود در لیست ویو رو با هم جمع کن و در label1.text بریزه
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.