سلام به همه عزیزان و اساتید عزیز من یک دیتابیس دارم با 2 جدول ( کاملا یکسان از اسم ستون و تعداد و ...) بهش گفتم برو در جدول اول بگرد نبال اسم " محمد " هرجا اسم " محمد بود " اسم و فامیلش رو و تلفنش رو بردار از سه تا ستون اسم و فامیل و تلفن بعد بگیر ببر تو یه لیست مثلا list1 ذخیره کن !!! بعد از اون لیست منتقل میکنم به دیتابیس دوم در ستونهای اسم و فامیل و تلفن که میشه دیتابیسی که فقط مشخصات " محمد ها " داخلش هست
نمیدونم که این روش صحیح هست ؟؟ یا که راه مستقیم تری داره ؟؟
مثلا بگیم برو جدول اول هرجا رسیدی به محمد همه مشخصات این خط رو بگیر بده به جدول دوم اگر هست لطف میکنید من رو با دستورش راهنمایی کنید تشکر
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید عزیز
من یک دیتابیس دارم با 2 جدول ( کاملا یکسان از اسم ستون و تعداد و ...) بهش گفتم برو در جدول اول بگرد نبال اسم " محمد " هرجا اسم " محمد بود " اسم و فامیلش رو و تلفنش رو بردار از سه تا ستون اسم و فامیل و تلفن بعد بگیر ببر تو یه لیست مثلا list1 ذخیره کن !!!
بعد از اون لیست منتقل میکنم به دیتابیس دوم در ستونهای اسم و فامیل و تلفن که میشه دیتابیسی که فقط مشخصات " محمد ها " داخلش هست
نمیدونم که این روش صحیح هست ؟؟ یا که راه مستقیم تری داره ؟؟
مثلا بگیم برو جدول اول هرجا رسیدی به محمد همه مشخصات این خط رو بگیر بده به جدول دوم
اگر هست لطف میکنید من رو با دستورش راهنمایی کنید
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.