coco 1,746 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری یه کد تصادفی که از اعداد و حروف تشکیل شده باشه درست کنم؟؟؟ نمیخوام اصلا الگوریتم و فرمت خاصی داشته باشه و میخوام همه چی رندم باشه... پیشاپیش ممنون از جواب هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شایان جان الان پاسخ دوستمون مسلما بهترین پاسح این تاپیک نبوده چون مربوط به بیسیک هست و شما جاوا رو مشکل داشتید، بهتره که کدی که پیدا کردید رو هم قرار بدید برای دوستان تا اگر کسی مشکلی مشابه شما داشت، به نتیجه برسه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام با این کد فک کنم بشه چنین کاری کرد توی شرط اول از کارکترهای اسکی استفاده میکنم که البته یادم نیست دامنه حروف الفبا توی اسکی از چند تا چنده ولی شما خودت مقادیر rnd رو براساس اون تغیر بده توی شرط دوم هم عدد رو به رشته اضافه میکنیم و متغیر Chars هم تعداد کارکتر هست Sub RndStr(Chars As Int) As String Dim str As String For i = 0 To Chars - 1 If i Mod Rnd(1,i) = 0 Then str = str&Chr(Rnd(1,255)) Else str = str&Rnd(1,255) End If Next Return str End Sub آقا تستش هم کردم درست کار میکنه فقط توی تعداد کارکتر ها درست نیست و اینکه باید بازه تابع RND اول رو همونطور که گفتم براساس کارکترهای اسکی عددگزاری کنی تا کامل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ سلام با این کد فک کنم بشه چنین کاری کرد توی شرط اول از کارکترهای اسکی استفاده میکنم که البته یادم نیست دامنه حروف الفبا توی اسکی از چند تا چنده ولی شما خودت مقادیر rnd رو براساس اون تغیر بده توی شرط دوم هم عدد رو به رشته اضافه میکنیم و متغیر Chars هم تعداد کارکتر هست Sub RndStr(Chars As Int) As String Dim str As String For i = 0 To Chars - 1 If i Mod Rnd(1,i) = 0 Then str = str&Chr(Rnd(1,255)) Else str = str&Rnd(1,255) End If Next Return strEnd Subآقا تستش هم کردمدرست کار میکنه فقط توی تعداد کارکتر ها درست نیست و اینکه باید بازه تابع RND اول رو همونطور که گفتم براساس کارکترهای اسکی عددگزاری کنی تا کامل بشه عزیز اگه دقت میکردی ...تو بخش پرسش و پاسخ اندروید استودیو زدم تاپیک رو! البته مشکل حل شده بود 2-3 ساعت پیش و وقت نشد بیام تاپیک رو حل شده اعلام کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان
میخواستم بدونم چجوری یه کد تصادفی که از اعداد و حروف تشکیل شده باشه درست کنم؟؟؟
نمیخوام اصلا الگوریتم و فرمت خاصی داشته باشه و میخوام همه چی رندم باشه...
پیشاپیش ممنون از جواب هاتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.